Öneri Havit Gamenote H2038U 699 Değermi ?

2002d ye felan yönelmelimiyim sence hocam,hiç kumaş kullanmadım kullanmak istiyorum aslında şuan önümde bu fiyata tek seçenek 2038u var
Hocam öbür kulaklığı bilmiyorum eğerki daha güzelse onu alın ben beyaz olduğu için almıştım 38u yu takıntınız yoksa karşılaştırın alın ama şöyle bir şey var evet yt de vs inceliyorlar ama eksikerini paylaşmıyorlar alırken o kadar videoya baktık kimse senin dışarıya verdiğini söylememişti

Hocam öbür kulaklığı bilmiyorum eğerki daha güzelse onu alın ben beyaz olduğu için almıştım 38u yu takıntınız yoksa karşılaştırın alın ama şöyle bir şey var evet yt de vs inceliyorlar ama eksikerini paylaşmıyorlar alırken o kadar videoya baktık kimse senin dışarıya verdiğini söylememişti
Sesi versin önemli dgeil benim için, aralarında fark yok sadece birisi silikon birisi ped sayılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sesi versin önemli dgeil benim için, aralarında fark yok sadece birisi silikon birisi kumaş sayılır

Padleri kumaş olduğu için 2038U

Sipariş verdim ürün hazırlanıyora geçti faturası geldi,nays ile ödeme yaptım 270 e geldi, teşekkür ederim fikirleriniz ve önerileriniz için arkadaşlar

Sipariş verdim ürün hazırlanıyora geçti faturası geldi,nays ile ödeme yaptım 270 e geldi, teşekkür ederim fikirleriniz ve önerileriniz için arkadaşlar
Nays ile nasıl 270e geldi hocam

Nays ile ödemede %10 veriyor,indirimli zaten 299 a düşüyordu 30 da nays geri veriyor 270 e düşmüş oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne yazikki iptal yedi 🥹
Hocam 700 lük kulaklik indirimli ması 300e geldi onu merak ettim

Hocam 700 lük kulaklik indirimli ması 300e geldi onu merak ettim
Nası nasıl geldi hocam buyur 😁
1699460102271.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,952
Üyeler