🔥🔥Havit Gamenote Yeni Kablosuz Gaming Kulaklık

İnşallah fiyat yükselmeden gelir de güzel de çıkarsa tadından yenmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denemek için sipariş edicem zaten beklediğim gibi çıkmazsa iadeye gönderirim
rampage crack ile aynı boardı kullandığını düşünerek söylüyorum ses kalitesi düz olarak bile güzel mikrofon ortalama ile iyi arası

Beyazın siyah kısımları cins. Siyah düz zaten. Gri aldım o çok orijinal duruyor.

rampage crack ile aynı boardı kullandığını düşünerek söylüyorum ses kalitesi düz olarak bile güzel mikrofon ortalama ile iyi arası
Valla siparişi şimdi verdim, gelince hem mikrofon hem ses kalite testi yapıcam 7.1 ini de test ederim

Beyazın siyah kısımları cins. Siyah düz zaten. Gri aldım o çok orijinal duruyor.
Hayırlı olsun umarım iyi ürün çıkar da herkes faydalanır, kağıt üstünde özellikler fiyata göre bomba gibi

Valla siparişi şimdi verdim, gelince hem mikrofon hem ses kalite testi yapıcam 7.1 ini de test ederim

Hayırlı olsun umarım iyi ürün çıkar da herkes faydalanır, kağıt üstünde özellikler fiyata göre bomba gibi
valla hocam sanırım dünyada incelemesi yok daha ilk incelemeyi siz çekin

Kulaklık bu, özelliklere göre fiyat çok iddaalı. Sanırım piyasaya yeni sürülmüş. Alınır mı sizce yorumlarınızı bekliyorum.
2 yıldır gamenote kullanıcısı olarak beğeniyorum bu markayı

Gamenote ürünlerini f/p açısından çok beğeniyorum. Bu yeni kulaklığı bana klasmanına göre çok ucuz geldi alsam mı acaba hep kablsouza geçmek istiyordum
yani denemeden bilemeyiz hocam

c2 alternatifi olabilir mi kulaklık arayışım var c2 2200 TL vermek istemiyorum

hocam hayırlı olsun şimdiden ürün geldi mi memnun musunuz?

hocam hayırlı olsun şimdiden ürün geldi mi memnun musunuz?
Daha yeni sipariş ettim hocam, teşekkür ederim. Hafta sonu olduğundan daha kargoya verilmedi. Kargoya verilince tahmini 2 güne elime ulaşır. Gelince zaten bilgilendiririm.

Geri