Neler Yeni

Havit H2002P alınır mı?

Platon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
EmrePasa
Havit H2002P alınır mı? Dip ses cızırtı var diyorlar.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
Eymen

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Cücümbiş
Mikrofonu muazzam bir ürün arıyorsan, RAIJIN alabilirsin. 4 yıl kullandım, bi ara satışa kapanmadan tekrar alacağım. Mükemmel bir üründü.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
Eymen
Hocam %100 seviyesinde cızırtı, dip ses yaşıyor musunuz? Müzik performansı nasıl?
müzik operformansı orlama oyun çok iyi mikde gayet kaliteli cızırtı falan yok bendew

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
Eymen

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Emre
Ortalama derken biraz daha açar mısın? Kötü mü?
Bende kullanıyorum hocam gayet güzel kulaklık tek diyeceğim şey kafanız büyükse olmayabilir. Forumda incelemesi vardı bulabilirsem atıcam hocam.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Mahir Cengiz

Platon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
EmrePasa
hayır tam tuzunda üst düzey performans bekleme ama asla üzmez
Hocam daha önce öyle sağlam bir kulaklık kullanmadım. Snoppy ve CH321 kullanmıştım. Bunlardan daha iyiyse sıkıntı yok, üst segment bir şey kullanmadığım için aradaki farkı anlayacağımı sanmıyorum pek. Bass düzeyi nasıl acaba? Yetersiz diye yorumlar gördüm. Alıp sonra pişman olmaktan çekiniyorum biraz ama bu fiyatta da bundan iyisi yok sanırım.
Bende kullanıyorum hocam gayet güzel kulaklık tek diyeceğim şey kafanız büyükse olmayabilir.
Müzik performansı nasıl? Bir de bass düzeyi yeterli mi müzik dinlerken?

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Emre
Hocam daha önce öyle sağlam bir kulaklık kullanmadım. Snoppy ve CH321 kullanmıştım. Bunlardan daha iyiyse sıkıntı yok, üst segment bir şey kullanmadığım için aradaki farkı anlayacağımı sanmıyorum pek. Bass düzeyi nasıl acaba? Yetersiz diye yorumlar gördüm. Alıp sonra pişman olmaktan çekiniyorum biraz ama bu fiyatta da bundan iyisi yok sanırım.

Müzik performansı nasıl? Bir de bass düzeyi yeterli mi müzik dinlerken?

Platon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
EmrePasa
Üzerine biraz ekleyip Blackshark V2X almak mantıklı mı sizce? Ses kartım pek iyi değil ama ilerde sistem topladığımda sağlam bir anakart alacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
Hocam %100 seviyesinde cızırtı, dip ses yaşıyor musunuz? Müzik performansı nasıl?
Ben kullanıyorum gayet memnunum dediğin olayı test ettim öyle bir sorun yok, çok müzik dinlerim o konuda da tam not veriyorum oyun performansı dillere destan :)

Top Bottom