kendim kullanıyorum gayet memnunumHavit H2002P alınır mı? Dip ses cızırtı var diyorlar.
Hocam %100 seviyesinde cızırtı, dip ses yaşıyor musunuz? Müzik performansı nasıl?kendim kullanıyorum gayet memnunum
müzik operformansı orlama oyun çok iyi mikde gayet kaliteli cızırtı falan yok bendewHocam %100 seviyesinde cızırtı, dip ses yaşıyor musunuz? Müzik performansı nasıl?
Ortalama derken biraz daha açar mısın? Kötü mü?müzik operformansı orlama oyun çok iyi mikde gayet kaliteli cızırtı falan yok bendew
hayır tam tuzunda üst düzey performans bekleme ama asla üzmezOrtalama derken biraz daha açar mısın? Kötü mü?
Bende kullanıyorum hocam gayet güzel kulaklık tek diyeceğim şey kafanız büyükse olmayabilir. Forumda incelemesi vardı bulabilirsem atıcam hocam.Ortalama derken biraz daha açar mısın? Kötü mü?
Evet alınır 1 aya yakın zamandır kullanıyorum memnunumHavit H2002P alınır mı? Dip ses cızırtı var diyorlar.
Hocam daha önce öyle sağlam bir kulaklık kullanmadım. Snoppy ve CH321 kullanmıştım. Bunlardan daha iyiyse sıkıntı yok, üst segment bir şey kullanmadığım için aradaki farkı anlayacağımı sanmıyorum pek. Bass düzeyi nasıl acaba? Yetersiz diye yorumlar gördüm. Alıp sonra pişman olmaktan çekiniyorum biraz ama bu fiyatta da bundan iyisi yok sanırım.hayır tam tuzunda üst düzey performans bekleme ama asla üzmez
Müzik performansı nasıl? Bir de bass düzeyi yeterli mi müzik dinlerken?Bende kullanıyorum hocam gayet güzel kulaklık tek diyeceğim şey kafanız büyükse olmayabilir.
Hocam daha önce öyle sağlam bir kulaklık kullanmadım. Snoppy ve CH321 kullanmıştım. Bunlardan daha iyiyse sıkıntı yok, üst segment bir şey kullanmadığım için aradaki farkı anlayacağımı sanmıyorum pek. Bass düzeyi nasıl acaba? Yetersiz diye yorumlar gördüm. Alıp sonra pişman olmaktan çekiniyorum biraz ama bu fiyatta da bundan iyisi yok sanırım.
Müzik performansı nasıl? Bir de bass düzeyi yeterli mi müzik dinlerken?
Üzerine biraz ekleyip Blackshark V2X almak mantıklı mı sizce? Ses kartım pek iyi değil ama ilerde sistem topladığımda sağlam bir anakart alacağım.İnceleme - Havit Gamenote H2002P Oyuncu Kulaklığı İnceleme
Yoruma ve yazıya yönelik bir inceleme olacak. Kulaklığı almak isteyenler için ne aldıklarını anlamalarına yönelik bir inceleme hazırlayacağım. Kulaklığı 2 haftaya yakın bir süredir kullanmaktayım. Avantajları: Mikrofon kalitesi bu fiyatta beklediğim gibi arkadaşlarımdan aldığım geri dönüşlere...forum.donanimarsivi.com
Ben kullanıyorum gayet memnunum dediğin olayı test ettim öyle bir sorun yok, çok müzik dinlerim o konuda da tam not veriyorum oyun performansı dillere destanHocam %100 seviyesinde cızırtı, dip ses yaşıyor musunuz? Müzik performansı nasıl?