Ana Konu (1-11-111-1.111 TL Ürünler!!)🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Hoparlör geldi. Kutusu kötü durumdaydı (solmuş), kutu içeriği noname bir ürün gibiydi (sadece hoparlör, usb kablosu ve garanti kartı çıktı. Kullanma kılavuzu yok) ama ses performansı... tek kelimeyle mükemmel. Ben bass arayan biri değilim, benim için sesin net, dizi-video izlerken diyalogların anlaşılabilir olması daha önemli. Ses performansını derinlemesine yorumlayacak tecrübeye sahip biri değilim, sesler ne bass ağırlıklı ve boğuk ne de tiz ağırlıklı ve cırtlak. Tam ortada güzel dengelemişler, çok beğendim. RGB aydınlatmanın ışık şiddeti ayarlanabilir olsa güzel olurdu başka gördüğüm olumsuz yanı yok şimdilik.
Bana gelen ürünün kutusu da kötü durumdaydı ama fiyatına göre ses kalitesi harbi güzel ama bass kötü en düşük seviyede bu şekil çalışıyor yurtta olduğum için sesini yüksekte kullanamıyorum

Havit Gamenote SK770BT ben iade ettim ürünü muhtelemen bana gelen üründe problem var sol hoparlörden sağ hoparlöre ses geçişi olurken seste düşme yaşaniyor ve ses boğuklaşıyor anlamsız bir şekilde :PeepoLeave:

Soundbardan genel olarak memnunum bass ağırlıklı ya da tizz ağırlıklı bir yapısı yok dengeli bir yapı tercih etmişler çoğu kişi için böylesi daha iyi dizi film youtube takılırken temiz rahatsız etmeyen bir ses veriyor basstan da yoksun değil. Ama ben biraz daha doygun sesler tercih ettiğim için aşağıdaki gibi bir eq ayarı ile baya toparladı artık daha tok bir hale büründü.
eq.webp

kulaklığı aldım bakalım yıllardır görüyorum 2002 serisini tavsiye edildiği kadar fp mi görücez.

ben istemeden havit set dizmiş oldum 5 yıl önce mouse almıştım 2 yıl önce klavye aldım şimdi de kulaklık. set tamamlanmış oldu.
birde 3 hafta önce saat almıştım onu unutmuşum dışardan biri görse fanboy sanacak :D
kulaklık geldi. beklediğimden bir tık kötü açıkçası. bundan önce 4-5 yıl felan tronsmart sono kullandım bilenler bilir eskinin en fp kulaklığıydı. onunla kıyasladığımda basslar daha iyi ama net değil. onda sesi fullesende bir gram bozulma olmuyordu. bunda ses seviyesi diğerine göre çook daha yüksek ama bi yerden sonra netlik kayboluyor. ses seviyesinden bağımsız film vs izlerken diyologları anlamakta bazen güçlük çekiyorum sesler boğulabiliyor. birde ortam sessizken odaklanırsanız çok ufak bir dip ses var ama rahatsız etmiyor. mikrofon çok iyi, hatta kusursuz bence. rahatlık olarak biraz sıktı kafamı. zamanla açılır diye tahmin ediyorum ama son ayarda bile tam oldu yani biraz küçük kafa bandı. tronsmarta göre baya küçük.
birde ek olarak kulaklıktan bağımsız videoyu durdurup başlattığımda pıt diye bir ses geliyor. bu sorunu bu kulaklıkta farkettim ama başka kulaklıklarda da oluyor. bilgisayardan kaynaklı bir sorun sanırım başka yaşayan var mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Site çökme garantili

Ekler

• 1000049077.webp
    1000049077.webp
    166.2 KB · Hit: 128
Havit HAP102 Fresh Air Hava Temizleme Cihazı aldım 2 ay geçti reset tuşu yanıp sönüyor kitapçığı okudum anlamadım 2 ayda filtre biter mi acaba odada sigara bile içilmiyo 2 pc var toz oluyor biraz sadece

Geri