Ana Konu (1-11-111-1.111 TL Ürünler!!)🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Havit HAP102 Fresh Air Hava Temizleme Cihazı aldım 2 ay geçti reset tuşu yanıp sönüyor kitapçığı okudum anlamadım 2 ayda filtre biter mi acaba odada sigara bile içilmiyo 2 pc var toz oluyor biraz sadece
bitmez en az 6 8 ay gitmesi lazım oda yoğun kullanımda filtreyi söküp temizle birde arkada sensor var ona bir bak

1111 liraya mousepad gelirse patlarım

1 liraya ne gelecek acep

bitmez en az 6 8 ay gitmesi lazım oda yoğun kullanımda filtreyi söküp temizle birde arkada sensor var ona bir bak
eyvallah büyük filtreyi temizlemiştim ama küçüğüne bakmamıştım tozlanmış delikleri hallettim yine reset tuşu yanıp söndü tabi reset tuşuna 6 saniye bastım düzeldi ama galiba bu yaptığım filtreyi yenilediğimizde yaptığımız şeydi neyse yenilendi sayalım

1762780608063.webp

eyvallah büyük filtreyi temizlemiştim ama küçüğüne bakmamıştım tozlanmış delikleri hallettim yine reset tuşu yanıp söndü tabi reset tuşuna 6 saniye bastım düzeldi ama galiba bu yaptığım filtreyi yenilediğimizde yaptığımız şeydi neyse yenilendi sayalım
bende kullaniyorum henüz böyle birşeyle karşılaşmadım bakalım eğer bendede aynı sorun olursa geri dönüş yaparım

Geri