🔥İndirim Havit Happy Hour İndirimleri 16.09.2025

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,300
Her salı 18:00-23-59 saatleri arasında belirlenen ürünler indirime giriyor. Kaçırmayın. Gerçi bir çoğunuz biliyor. Yine de hatırlatmak amacıyla bırakıyorum. İndirime girecek ürünleri paylaşırım güncelleyip. Herkese keyifli alışverişler dilerim.

Ekler

• IMG_20250812_132005.webp
    IMG_20250812_132005.webp
    3.6 KB · Hit: 92
Konuyu çok erken açıyorsunuz bildirim gelmiyor saatinde kaçırıyoruz bunu 17.30-17.45 gibi açsanız?

Konuyu çok erken açıyorsunuz bildirim gelmiyor saatinde kaçırıyoruz bunu 17.30-17.45 gibi açsanız?
Evet oda olur haklısın. Erkenden hatırlatma yapayım dedim Havit fiyatına göre gerçekten güzel performans veren ürünler satıyor. Klavye soundbar projeksiyon cihazı kulaklık için genal diyemem fuxi h7 tatmin etmedi beni. Bu gün de umarım güzel şeyler indirime girer.

Bence konu erken açması daha iyi , forumda gündem de oluyor

H7 valorant için yetiyor bana klavyesi de güzel h3 çok hafif ve rahat ama ses kötü

Her salı 18:00-23-59 saatleri arasında belirlenen ürünler indirime giriyor. Kaçırmayın. Gerçi bir çoğunuz biliyor. Yine de hatırlatmak amacıyla bırakıyorum. İndirime girecek ürünleri paylaşırım güncelleyip. Herkese keyifli alışverişler dilerim.

buz fırsatlar

H7 almıştım dandik çıkıt. Ses robotlaşma sorunu var, malzemesi kaliteli değil 1sene olmadan kırıldı. Yapıştırıyrum başka yeri kırılıyor asla tavsiye etmem.

H652BT aldım geçen hafta. Mikrofon var ama yok gibi boğuk boğuk geliyor ve aşırı kısık. Ses kalitesi 100 TL lik kulaklıklar ile aynı desem yeridir. Kısacası berbat.

H7 almıştım dandik çıkıt. Ses robotlaşma sorunu var, malzemesi kaliteli değil 1sene olmadan kırıldı. Yapıştırıyrum başka yeri kırılıyor asla tavsiye etmem.
artık planlı eskitmeyi bu şekilde yapıyorlar. suçlu da sen oluyorsun çünkü sen kırmışsın.
özellikle menteşeleri vs o kadar kötü kalitede yapıyorlar ki

artık planlı eskitmeyi bu şekilde yapıyorlar. suçlu da sen oluyorsun çünkü sen kırmışsın.
özellikle menteşeleri vs o kadar kötü kalitede yapıyorlar ki
Ne derseler desinler bi kez havit aldım daha da almam. Ucuz etin yahnisi yavan olur

Klavye ve soundbar aldım hepsi iyiydi

konuyu erken açınca niye saldırıyorsunuz anlamıyorum. saat 8'den sonra aktif olmayanlar ne yapacak? milletin erkenden haberi oluyor işte. şunu bi anlatamadım gitti. 2 beklentim var; CF925 siyah ve mekanik bir klavye. kasa gelirse net alacam fakat klavyeyi anakart alacağım diye vazgeçtim. @NVIDIAMDINTEL kasalar sana emanaet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H652BT aldım geçen hafta. Mikrofon var ama yok gibi boğuk boğuk geliyor ve aşırı kısık. Ses kalitesi 100 TL lik kulaklıklar ile aynı desem yeridir. Kısacası berbat.
ben bunun uyarısını yapmıştım. H2002 serisi hariç hepsi berbat

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,112
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri