🔥İndirim Havit Happy Hour İndirimleri Yardımlaşma Ana Konusu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,569

Bu ana konuyu tamamen bu konu karışıklığını çözmek için açıyorum. Malum şahıs 1 saat sonra konu açmayı düşünüyor eminim. Ana konu istemiyoruz yazan kişiler o açılan konularda mini ana konu bir fark yok. (Bu kısım yakın zamanda silinecektir.)

IMG_20250812_132005.webp
Happy Hour indirimleri her salı 18:00 da başlıyor. Daha önceki Happy Hour indirimlerinde çok karışıklık çıkıyordu. Bu ana konuda düzenli bir şekilde fikir danışması yapabilirsiniz.

İndirimlerin bazıları Havit'in Instagram hikayesinde önceden yayınlanıyor, oraya bakılmasını ve indirimlerden önce siteye adres vb. bilgilerin girilmesini tavsiye ederim. Stoklar hızlı bitebiliyor.

Umarım herkesin ihtiyacına göre indirimler olur. İyi forumlar dilerim.

şöyle birinci sıraya yerleşelim. ohhh

ana konu iyi olmuş gaming gecesi konusu gibi olursa iyi olur karışıklık olmaz

defalarca kez açıklama yapmama rağmen tepkilerinizden konuyu saat 15'de açacaktım. ana konun zaten kapatıldı

1756761914881.webp

Bu ana konuyu tamamen bu konu karışıklığını çözmek için açıyorum. Malum şahıs 1 saat sonra konu açmayı düşünüyor eminim. Ana konu istemiyoruz yazan kişiler o açılan konularda mini ana konu bir fark yok. (Bu kısım yakın zamanda silinecektir.)

Alıntıyı görüntüleHappy Hour indirimleri her salı 18:00 da başlıyor. Daha önceki Happy Hour indirimlerinde çok karışıklık çıkıyordu. Bu ana konuda düzenli bir şekilde fikir danışması yapabilirsiniz.

İndirimlerin bazıları Havit'in Instagram hikayesinde önceden yayınlanıyor, oraya bakılmasını ve indirimlerden önce siteye adres vb. bilgilerin girilmesini tavsiye ederim. Stoklar hızlı bitebiliyor.

Umarım herkesin ihtiyacına göre indirimler olur. İyi forumlar dilerim.
Sepete öncedeb eklediğimizde indirim zamanı düşüyor mu indirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

defalarca kez açıklama yapmama rağmen tepkilerinizden konuyu saat 15'de açacaktım. ana konun zaten kapatıldı
Kendine neden böyle bi misyon yükledin ki her happy houru sen mi açacaksın

Biz belirleyene kadar kafanıza göre ana konu gibi ekler vermeyin lütfen. Ayrıca indirim başlamaya yakın ya da başladığında açın artık konuları.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri