Havit kulaklık nasıldır

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
409
selamlar kulaklık almayı düşünüyorum pekte para vermek istemiyorum havit fuxi x nasıldır kullanan varmı rahatmı yada daha iyisi varmı o fıyatlara

selamlar kulaklık almayı düşünüyorum pekte para vermek istemiyorum havit fuxi x nasıldır kullanan varmı rahatmı yada daha iyisi varmı o fıyatlara
1 Seneden fazla H2002P kullanıyorum, şuana kadar sorun yaşamadım mikrofon kalitesi olsun yeterli bir kulaklık. Yorum yapan arkadaş boş yapmış.

kalitesiz plastik + feci kalitesiz ped kokusu yeterki mimarilerinden bahsetmeden elendj
ben niye öyle bir şey yaşamadım acaba? Havit yıllardır bilinen bir marka ve kalitesi fiyatına göre çok iyi. tam bir F/P

ben niye öyle bir şey yaşamadım acaba? Havit yıllardır bilinen bir marka ve kalitesi fiyatına göre çok iyi. tam bir F/P
yillardir bilinen mi ve fiyatina gore kalitemi guldurme hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 Seneden fazla H2002P kullanıyorum, şuana kadar sorun yaşamadım mikrofon kalitesi olsun yeterli bir kulaklık. Yorum yapan arkadaş boş yapmış.
2 sene kullandım harikaydi ses kalitesi oyunda ve müzikte beni hiç üzmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,058
Üyeler
187,141
Son üye
hobserkan
Geri