Neler Yeni

Hawk alınmaya değer mi?

DoarBM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Berk
Hocam aklım ofis sandalyesine kaydı diyebilirim fakat modelleri pek bilmiyorum seduna thunder pro fab var gözüme çarpan
Valla çok bir bilgim yok benim benim kullandığım ofis sandalyesi sırt kısmı fileli bürotime müdür koltuğu olarak geçiyormuş bakabilirsin istersen

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
Bu koltuğu aldım 2022 şubatta, hala sağlam şekilde duruyor sadece koltuğu arkaya eğince gıcırtı sesi var, şu an bilgisayarımı sattığım için oturmuyorum ama alırsam bi wd-40 ile çözülür diye düşünüyorum.
hocam boyunuz ve kilonuz nedir

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
1.78-85 bağdaş kurarak oturuyordum. film izlerken falan sıkıntı olmuyordu.
Valla hocam almışken güzel bişey alayım dedim ilk baş 3k bütçeyle giriştim işe 5e kadar geldim hala herkesin çok memnun olduğu şikayeti olmayan bi koltuk bulamadım hep bi kronik sorunlar sünger inceliği vs insanın çok aklı karışıyor maalesef

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Valla hocam almışken güzel bişey alayım dedim ilk baş 3k bütçeyle giriştim işe 5e kadar geldim hala herkesin çok memnun olduğu şikayeti olmayan bi koltuk bulamadım hep bi kronik sorunlar sünger inceliği vs insanın çok aklı karışıyor maalesef
Kesinlikle haklısınız ben zamanında 1.800 diye almıştım o zaman iyi uygun gelmişti fiyatı, tekrar alır mıyım bilmiyorum çünkü şu anki satış fiyatına yakın ürünlerin hepsinde olumsuz çok yorum var.

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
Kesinlikle haklısınız ben zamanında 1.800 diye almıştım o zaman iyi uygun gelmişti fiyatı, tekrar alır mıyım bilmiyorum çünkü şu anki satış fiyatına yakın ürünlerin hepsinde olumsuz çok yorum var.
evet inanılmaz kötü yorum var bi koltuğa bakıyorum diyorlar işte süngeri çok kötü sakın alma rahat değil diğerine bakıyorum mekanik sorunları var başka bi modele bakıyorum sitelerde yorumları iyi youtube inceleme videosunun altı şikayetlerle dolu yazı tura gibi olaya dönmüş ve bence verilen para da az değil yani asgari ücretin yarısını veriyorsun bir bakımda ve bu fiyata bu kadar şikayetleri dolu olan koltukları görmek kötü verdiğimiz para az değil maalesef o yüzden bu fiyata alınılabilecek en iyi koltuğa bakıyorum baktıkça da fiyat aralığım değişiyor başta 3000 bakıyordum şimdi 5000-5500 gibi fiyatlara çıkarttım bütçemi maalesef..

chade

80+ Bronze
Şu an aynı durumdayız hocam. Bende 2-3k fiyatlara koltuk bakıyordum yok o kaliteli değil yok bu kaliteli değil falan derken 5k lık hawklara kadar geldim. Seduna thunder pro fab ı gördüm dedim rahat duruyor falan, sonra hawkın da bayağı övülüp kullanıldığı aklıma geldi. Dedim üstüne 1k daha eklenip alınabilir mi acaba. Tabi görünüş olarak da hawk güzel duruyor ondan da cezbediyor insanı. Ortada kaldım yani.

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
Şu an aynı durumdayız hocam. Bende 2-3k fiyatlara koltuk bakıyordum yok o kaliteli değil yok bu kaliteli değil falan derken 5k lık hawklara kadar geldim. Seduna thunder pro fab ı gördüm dedim rahat duruyor falan, sonra hawkın da bayağı övülüp kullanıldığı aklıma geldi. Dedim üstüne 1k daha eklenip alınabilir mi acaba. Tabi görünüş olarak da hawk güzel duruyor ondan da cezbediyor insanı. Ortada kaldım yani.
Yemin ederim benim de öyle 3kyla başladım git gide artıyor yani bilmiyorum verdiğimiz rakamlar cidden yüksek fiyatlar ve bu fiyatlarda olan koltuklar cidden rahat bile değil hawk ı da öneren var hiç tavsiye etmeyen de var bi koltuk seçimi ne kadar zor olabilir onu yaşıyorum şu an…

chade

80+ Bronze
Yemin ederim benim de öyle 3kyla başladım git gide artıyor yani bilmiyorum verdiğimiz rakamlar cidden yüksek fiyatlar ve bu fiyatlarda olan koltuklar cidden rahat bile değil hawk ı da öneren var hiç tavsiye etmeyen de var bi koltuk seçimi ne kadar zor olabilir onu yaşıyorum şu an…
Vallahi bu gidişle yemek masası sandalyesinde oturmaya devam edeceğim gibi duruyor 😂. Nasıl bir koltuk piyasasıysa yani fiyat artıyor ama rahatlık ve kalite aynı orantıda artmıyor. İlla ki biri rahat ama kalitesiz biri kaliteli ama uzun süre oturamıyorsun, popoyu acıtıyor.

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Hawk yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ilk oyuncu koltuğum açıkçası bir türlü ısınamadım birşeyler eksik gibi boydan kilodan mı bilemiyorum ama tekrar alır mısın diye sorsan almam gibi.

Boy 195
Kilo 95

chade

80+ Bronze
Hawk yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ilk oyuncu koltuğum açıkçası bir türlü ısınamadım birşeyler eksik gibi boydan kilodan mı bilemiyorum ama tekrar alır mısın diye sorsan almam gibi.

Boy 195
Kilo 95
hawk fab serisi max 190 cm boy öneriyor. Boydan dolayı olabilir hocam

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
Vallahi bu gidişle yemek masası sandalyesinde oturmaya devam edeceğim gibi duruyor 😂. Nasıl bir koltuk piyasasıysa yani fiyat artıyor ama rahatlık ve kalite aynı orantıda artmıyor. İlla ki biri rahat ama kalitesiz biri kaliteli ama uzun süre oturamıyorsun, popoyu acıtıyor.
Aynen öyle fiyat artıyor ama kalite aynı seviyede problem de bu ama bence hawk ilk kumaş koltuktu bu yüzden bu kadar hypelandı youtube tanıdım videolarının altında hep mağdurlar dolu biraz soğudum açıkcası hawktan zio alacak gibiyim biraz pahalı ama almışken 1 kere alıyoruz bütçeyi biraz toplayıp zio dan yana kullanacak gibiyim tercihimi

chade

80+ Bronze
Aynen öyle fiyat artıyor ama kalite aynı seviyede problem de bu ama bence hawk ilk kumaş koltuktu bu yüzden bu kadar hypelandı youtube tanıdım videolarının altında hep mağdurlar dolu biraz soğudum açıkcası hawktan zio alacak gibiyim biraz pahalı ama almışken 1 kere alıyoruz bütçeyi biraz toplayıp zio dan yana kullanacak gibiyim tercihimi
Zio da 6.5-7k dan falan başlıyor. Bi sandalyeye o kadar vermeye elim gitmez şahsen.

Top Bottom