Neler Yeni

Hawk alınmaya değer mi?

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
Zio da 6.5-7k dan falan başlıyor. Bi sandalyeye o kadar vermeye elim gitmez şahsen.
Haklısınız hocam hakkı olan maksimum 3/4 bin bana göre fakat uzun süreler başında oturduğum için ve 1 kerelik alacağım için düşünüyorum sonuçta hawk alıp ya da başka bi model aklım huzursuz olacağına ya da memnun kalmayacağıma biraz daha bekleyip bütçemi toparlayıp böyle bi model almak daha garanti geldi bana

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
Güncelleme;
Arkadaşlar elim bir koltuğa 6-6.5k vermeye gitmedi o yüzden hawk fab v2 aldım dün siparişini verdim daha kargolanmadı daha geldiğinde görüşlerimi ve yorumlarımı yazıcam teşekkürler fikrini belirten herkese.

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
chade
Güncelleme;
Arkadaşlar elim bir koltuğa 6-6.5k vermeye gitmedi o yüzden hawk fab v2 aldım dün siparişini verdim daha kargolanmadı daha geldiğinde görüşlerimi ve yorumlarımı yazıcam teşekkürler fikrini belirten herkese.
hocam koltuk geldi mi?

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
hocam koltuk geldi mi?
Hayır maalesef hala bekliyorum 19 aralıkta verdim siparişi hala bekliyorum kargoya bile verilmedi 4-10 gün içerisinde kargoya verilecek yazıyor bende bekliyorum

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
185-90 Hawk Future kullanıyorum sorunsuz. Çok memnunum. Ses yaptı bi' ara yağladım düzeldi oda, sandalyenin yanında yağ geliyor.
Hocam future stokları bitmiş olan siteler de çok pahalı fiyatlara satıyor ben fab serisi aldım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Herkese selam, yaklaşık 2/3 haftadır Gaming koltuk ve ofis koltuğu araştırması yapıyorum bütçemi biraz yükselttim 4.500/4.700 gibi bütçem var, bu fiyata alabileceğim en rahat koltuk sizce ofis koltuğu mu yoksa Gaming koltuk olarak Hawk Fab serisi mi? Ya da önerebileceğiniz başka model var mı? Çünkü hawk alanlar genelde süngeri eziliyor rahat değil, çok ses çıkartıyor gibi şikayetlerde bulunuyorlar şimdiden teşekkür ederim.
1 yıldır hawk fab kullanıyorum çok memnunum. Sünger ezilmesi, ses çıkması hiç yaşamadım.

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
chade
Hayır maalesef hala bekliyorum 19 aralıkta verdim siparişi hala bekliyorum kargoya bile verilmedi 4-10 gün içerisinde kargoya verilecek yazıyor bende bekliyorum
Fab V4 ü perşembe ya da cuma günü sipariş verdim ben de. Yarın dağıtıma çıkacak diyor bakalım hayırlısı. Yarın gelirse yorumlarımı paylaşırım

jouly

80+ Bronze
knk o markayı duyuyorum da mesela hawk koltuğunda bi parçaya bir şey oldu diyelim adamlara mail atıyorsun direk yenisini ücretsiz yolluyorlar. o marka da bu kadar ilgili midir bilmiyorum. ama rahatlık konusunda hemen hemen hawk ile aynıymış
evet valla ben zamanında 2400 tl ye almıştım v4 modelini.Memnunmuyum ha ses çıkarması sallanması felan eyvallah altıma minderimi aldım kullanıyorum hala , 2 kere alt mekanizma 4 kere de amortisör değiştirdi adamlar ücretsiz.Whatsaptan yazıyorsun parçayı yollamana bile gerek yok tamam diyip ücretsiz bir şekilde kargonu çıkartıyorlar bu yönleri çok güzel.

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
Fab V4 ü perşembe ya da cuma günü sipariş verdim ben de. Yarın dağıtıma çıkacak diyor bakalım hayırlısı. Yarın gelirse yorumlarımı paylaşırım
Valla çok iyi ben v2 aldım kendi sitelerinden hala bekliyorum kargolanmasını maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet valla ben zamanında 2400 TL ye almıştım v4 modelini.Memnunmuyum ha ses çıkarması sallanması felan eyvallah altıma minderimi aldım kullanıyorum hala , 2 kere alt mekanizma 4 kere de amortisör değiştirdi adamlar ücretsiz.Whatsaptan yazıyorsun parçayı yollamana bile gerek yok tamam diyip ücretsiz bir şekilde kargonu çıkartıyorlar bu yönleri çok güzel.
Evet baya iyilermiş o konuda birde ben biraz yüksek fiyatlara çıktım 7-7.5k falan verecektim sonra içim elvermedi çok yüksek fiyatlar bunlar f/p olsun diye hawk tercih ettim peki altına sen ayrıca minder mi aldın yoksa orijinal minderi mi kullanıyorsun?

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
chade
Valla çok iyi ben v2 aldım kendi sitelerinden hala bekliyorum kargolanmasını maalesef

Evet baya iyilermiş o konuda birde ben biraz yüksek fiyatlara çıktım 7-7.5k falan verecektim sonra içim elvermedi çok yüksek fiyatlar bunlar f/p olsun diye hawk tercih ettim peki altına sen ayrıca minder mi aldın yoksa orijinal minderi mi kullanıyorsun?
kendi sitesinden alınca kargo süreci uzuyormuş, alan kişilerin çoğu öyle diyordu. Ben amazondan aldım peşin fiyatına 6 taksit yaptığı için. Prime'li olduğum için kargo hızlı geliyor. Keşke sizde amazondan alsaydınız

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
kendi sitesinden alınca kargo süreci uzuyormuş, alan kişilerin çoğu öyle diyordu. Ben amazondan aldım peşin fiyatına 6 taksit yaptığı için. Prime'li olduğum için kargo hızlı geliyor. Keşke sizde amazondan alsaydınız
Hocam baktığım sırada renklerden açık renkler kalmıştı bende mecbur kendi sitesinden aldım yoksa bende amazondan alacaktım şimdi baktım amazonda stokları yenilemişler benim şanssızlığım o oldu çok koyu renk toz tüy belli ettiğinden aşırı açık renk istemediğimden v2 aldım oda stokta yoktu mecbur siteden aldım bekliyorum bakalım daha tahminimce bu hafta verilir kargoya diye düşünüyorum umarım verirler bu kadar kargo beklemeyi hiç sevmiyorum

jouly

80+ Bronze

hocam kendi orjinal süngeri zamanla çöktü , ayıptır söylemesi benim tamponda sıkıntı olduğu için ortası yuvarlak minder diye geçer anlamışsındır :D ondan aldım , ama herhangi bir minder koysanda daha rahat olur.

Top Bottom