hocam kendi orjinal süngeri zamanla çöktü , ayıptır söylemesi benim tamponda sıkıntı olduğu için ortası yuvarlak minder diye geçer anlamışsındır ondan aldım , ama herhangi bir minder koysanda daha rahat olur.
evet valla ben zamanında 2400 TL ye almıştım v4 modelini.Memnunmuyum ha ses çıkarması sallanması felan eyvallah altıma minderimi aldım kullanıyorum hala , 2 kere alt mekanizma 4 kere de amortisör değiştirdi adamlar ücretsiz.Whatsaptan yazıyorsun parçayı yollamana bile gerek yok tamam diyip ücretsiz bir şekilde kargonu çıkartıyorlar bu yönleri çok güzel.
Hocam koltuk geldi öğleden sonra. Kurmamız yarım saat bile sürmedi. Şu anlık gayet rahat, defosu falan da çıkmadı çok şükür. Bir tık minderleri sert geldi ama zamanla biraz yumuşar herhalde. İlk defa oyuncu koltuğu kullanıyorum, çok anlamam ama kutu doluluğu olsun koltuğun kendisi olsun kaliteli hissettiriyor
Hocam koltuk geldi öğleden sonra. Kurmamız yarım saat bile sürmedi. Şu anlık gayet rahat, defosu falan da çıkmadı çok şükür. Bir tık minderleri sert geldi ama zamanla biraz yumuşar herhalde. İlk defa oyuncu koltuğu kullanıyorum, çok anlamam ama kutu doluluğu olsun koltuğun kendisi olsun kaliteli hissettiriyor
Bizim neyimiz eksik ayıp ettiler bizde müşteriydik influncerlardan daha iyi tanıtırdım ben bu arada ben kolçakta almıştım 1 çam ağacı 1 tshirtü çok görmüşler hanelerine eksi puan yazdım
İyi yapmışsınız hocam, ben de o ikisi arasında kalmıştım, Hawk'ın süngeri falan daha kaliteli ve Thunder Pro modelinde fazla işçilik hatası yaşayanlar vardı tiksindirdi beni, iyiki de Hawk almışım diyorum, siz de iyi yapmışsınız.
İyi yapmışsınız hocam, ben de o ikisi arasında kalmıştım, Hawk'ın süngeri falan daha kaliteli ve Thunder Pro modelinde fazla işçilik hatası yaşayanlar vardı tiksindirdi beni, iyiki de Hawk almışım diyorum, siz de iyi yapmışsınız.
Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla sünger probleminden bahsediliyor oda halledilmeyecek değil her türlü halledilir güzel bir puf alırsın altına tamamdır yani bu fiyata böyle ürün diyoruz artık eskiden olsa ortalığı yıkardık ama f/p diye alıyoruz bu fiyattaki ürünleri birde hawk daha tanınan bi firma olduğu için sorgusuz sualsiz değişim sağladıkları için tercih ettim biraz da umarım pişman olmam hala kargo bekliyorum
@chade sende yazsana bi bana yılbaşı kutusu yollayın de bakalım ne dicekler çok merak ettim koltuğun faturayı at yeni aldım de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla sünger probleminden bahsediliyor oda halledilmeyecek değil her türlü halledilir güzel bir puf alırsın altına tamamdır yani bu fiyata böyle ürün diyoruz artık eskiden olsa ortalığı yıkardık ama f/p diye alıyoruz bu fiyattaki ürünleri birde hawk daha tanınan bi firma olduğu için sorgusuz sualsiz değişim sağladıkları için tercih ettim biraz da umarım pişman olmam hala kargo bekliyorum
Hayırlı olsun hocam, ben de sıkıntı yaşamazsınız diye umuyorum, müşteri memnuniyeti konusunda iyiler, sünger problemi de ilk defa duydum, öyle bir problemle karşılaşmadım daha.
Güncelleme;
Arkadaşlar koltuk 8 günün sonunda geldi baştan sona maceramı anlatayım karar verin,şimdi amazondan beğendiğim ürünün stoğu olmadığı için sitesinden aldım ve sitesinden gelen ürünler aşırı yavaş geliyormuş burada amazondan alan arkadaşa daha erken geldi bana 8 günde geldi (kargoyla alakalı değil) kargo 1 günde getirdi cidden şaşırdım bu duruma ama hazırlanma süresi bayağı uzun sürdü o yüzden eksi puan kırdım,gelelim kuruluma kurulum eğer tek kişiyseniz yapamazsınız ben bu kadar söylüyorum hayatımda ilk defa bu kadar zorlandım ve arkadaşımı arayıp yardım istemek zorunda kaldım 2 kişi bel bölümünü 30dk gibi bi sürede yaptık tek başıma 2*3 saat uğraştım ama o bel bölümündeki vidaları denk getiremedim.Sonrasında şöyle bi durum gördüm yani bana göre olması gereken bir durum hawk instagram sayfası hikaye paylaşmış işte bazı ''influncer''lara yılbaşı konsept kutusu yollamışlar bende dedim ki sonuçta o kadar ürün aldık bari 1-2 parça hediye çam ağacıdır tshirttür kupa bardaktır vs bize de versinler sonuçta para verip aldık müşteri müşteridir gittim yazdım hani bizde alabilir miyiz diye fakat bizi hoş karşılamadılar ve böyle bir uygulamamız yoktur diyip cevap vermediler
Gelelim en önemli soruya rahat mı?
Koltuk bence şuan rahat fakat ben ilkokulda kullandığım koltuktan geçtim (yaklaşık 40-50 kiloydum) şu an kilom 87 ve boyum 184 bana çok rahat geldi sünger yapısı güzel ne dibine gömülüyosunuz ne de aşırı sert o yüzden sünger yapısını da beğendim boyun yastığı kısmı tam kafamın arkasına geldi boynuma gelmedi biraz aşağı çektirince yastığı öyle geliyor ona dikkat ederek tercih yapın ve boyun yastığının arkası full lastik kelepçeli olsaydı daha iyi olurdu tahminimce fakat yine de idare eder ek olarak şunu da ekleyeyim kolçakları montajlı geliyor gayet güzel ama kolçakları nasıl monte etmişlerse kolçağın altındaki vidalar yamulmuş bildiğiniz çoğu yamuk ya da bana öyle denk geldi kolçaklar düzgün fakat altındaki yamuk vidalar korkuttu bi tık
İşin sonucuna gelirsek bence alınılabilir f/p koltuğu diyebilirim ama ısrarla tavsiye edeceğim bi koltuk değildir ''EĞER OYUNCU KOLTUĞUNA HEVESİNİZ VARSA''alabilirsiniz işinizi görür herkese fikirleri ve yorumları için teşekkür ederim tekrardan