Neler Yeni

Çözüldü✓ Hawk Fab serisi oyuncu koltugu Alınır mı? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Donanım-Çevre Birimleri-Yazılım-İndirimler
Suan amazonda 5800 civari bi fiyata satiliyor maks da bu kadar cikabiliyor benden . Bu koltuk Alınır mı? yoksa daha iyi baska bir muadili varmidir. Gunde 9/10 saat pc basinda geciriyorum .

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Yasin Seyrekoğlu
Bel yastığı düşüyor onun dışında 1 yıldır kullanıyorum oturduğumda günde 6-7 saat hiç bel ağrısı yapmadı güzel koltuk

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,454
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bel yastığı düşüyor onun dışında 1 yıldır kullanıyorum oturduğumda günde 6-7 saat hiç bel ağrısı yapmadı güzel koltuk
eğer ağır biriysen 1-2 sene sonrasında cortluyor benimki az daha idare etsin ikea markus alıcam yerine (3 sene olucak ocakta)

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,454
İsim
Emre
Discord
necromancerr
1.83 - 92 kilo biriyim sorun olmaz umarim
ben 180 100 kgyim kanka 2-2.5 sene sonrasında yavaştan başlıyor sıkıntılar mesela ben arkama yaslandığımda esnemiyordu onu açmıştım şuanda arka sırt dayama yalama oldu (direk mekanizma esnedi koltuğun oturma kısmının ordan) yaslanılmıyor artık.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Anonim Ankh
100 kilo üzerindeysen önermem, çok gacur gucur ses çıkarabiliyor ve pek de güven vermeyebilir ama 75-80 falan veya daha azsan ideal diyebilirim, arkadaşın da dediği gibi sık sık bel yastığı aradan kayıp sıkışıyor. Müşteri hizmetleri çözüm odaklı ve iyi olduğu söyleniyor, parça desteği konusunda başarılılarmış. Boyum 1.77 Kafa yastığını pek sevmedim, çok sert ve boynuma gelmiyor, boyun çok uzun değilse boynuna değil de kafana geliyor ve kafan eğik kalıyor, kafa yastığını çıkarırsan da kafan iki tane delik olan kısımdaki plastiklere çarpıp rahatsız ediyor, bu yüzden yastığın lastiklerini o iki delikten geçirip yastığı zar zor boynuma oturtmaya çalıştım. İdare eder.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,454
İsim
Emre
Discord
necromancerr
100 kilo üzerindeysen önermem, çok gacur gucur ses çıkarabiliyor ve pek de güven vermeyebilir ama 75-80 falan veya daha azsan ideal diyebilirim, arkadaşın da dediği gibi sık sık bel yastığı aradan kayıp sıkışıyor, müşteri hizmetleri çözüm odaklı ve iyi olduğu söyleniyor, parça desteği konusunda başarılılarmış. Boyum 1.77 Kafa yastığını pek sevmedim, çok sert ve boynuma gelmiyor, boyun çok uzun değilse boynuna değil de kafana geliyor ve kafan eğik kalıyor, kafa yastığını çıkarırsan da kafan iki tane delik olan kısımdaki plastiklere çarpıp rahatsız ediyor, bu yüzden yastığın lastiklerini o iki delikten geçirip yastığı zar zor boynuma oturtmaya çalıştım. İdare eder.
gacır gucur ses yağlamayla çözülüyorda üstte yazdığım problem oldu bende 2 sene sonrasında bakımı yapılmasına rağmen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 sene idare etsin yeter kafasindayim suan zaten , musteri hizmetleride cok sorun cikarmayan bir firmaysa gecici cozum bi koltuk olur umarim tesekkur ederim cevaplariniz icin

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,454
İsim
Emre
Discord
necromancerr
3 sene idare etsin yeter kafasindayim suan zaten , musteri hizmetleride cok sorun cikarmayan bir firmaysa gecici cozum bi koltuk olur umarim tesekkur ederim cevaplariniz icin
müşteri hizmetleri çok iyi o konuda haklarını yiyemem ama aman amanda bi rahatlık bekleme alt süngeri sert ama gidermi gider ben günde 12-16 saat oturuyodum eskiden şimdi 1-2 saat anca

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
suan oturdugum tabure vari koltuktan iyidir dusuncesindeyim vallahi , xprime kullanioydum deri olmasindan dolayi satmistim onu bide bunu deneyelim bakalim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,454
İsim
Emre
Discord
necromancerr
suan oturdugum tabure vari koltuktan iyidir dusuncesindeyim vallahi , xprime kullaniyoum deri olmasindan dolayi satmistim onu bide bunu deneyelim bakalim
buda terletir bu arada kumaşı çok kaliteli değil
özellikle oda sıcaksa
Mesaj otomatik birleştirildi:

suan oturdugum tabure vari koltuktan iyidir dusuncesindeyim vallahi , xprime kullanioydum deri olmasindan dolayi satmistim onu bide bunu deneyelim bakalim
düğün sandalyesi diye bir gerçekte var ikea markus alana kadar onda oturacağım bu gidişle hawk götürmüyor artık

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Burak Çetin
7 senelik dxracer king koltuk var hala bana mısın demedi pamuk resmen bence sağlık için daha kaliteli bir şey almak lazım acıtıyor ince süngerliler. Gerçi ben de 100kiloyum...

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
suan havalardan dolayi pek sorun olmuyor sicaklar ama , yaz aylarinda cok fena rahatsiz ediyor . yaza kadar sogutucu jel sungerler var ondan alip bi nevi cozum uretilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,654
Üyeler
163,030
Son üye
burfck
Top Bottom