c1 serisiyle c4ün farkı var mı bilmiyorum ama yeşil olan yani c1 olan 2999 tlçFırsat: Hawk Gaming Chair Fab C Serisi Kumaş Oyuncu Koltuğu (C4) https://www.amazon.com.tr/dp/B09TF66R1K/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_2XB6FY6M0456TJAV2M4S?psc=1
Burda daha uygun v serisi ile aynı özellikleri var ve 6 ay peşin fiyatına taksit var.
Xdrive Toryum, hawk fab gaming chair dengi olmadığını düşünüyorum. Bütçeniz varsa hawk alın
Farkı yok, attığım yerde 2599tl satılıyordu stok bitti muhtemelen.c1 serisiyle c4ün farkı var mı bilmiyorum ama yeşil olan yani c1 olan 2999 tlç
Gıcırdama çoğu koltukta olur dostum. 5-6 vidaları kontrol etmen yağ bakımını yapman lazım. Mekanik aksam sonuçta gıcırdamaz diye bir şey yok. Koltuğun bilgilendirme kağıdında yazar bu bilgiler.Ben Xdrive 15'li kullanıyorum, alalı çok bir zaman olmadı maksimum 9 ay, 5 ay olduğu zaman koltuktan gıcırdama sesleri gelmeye başlamıştı, benim size önerim hawk almanız onda böyle bir sorun yaşayan ben görmedim şahsen.
Benim koltuğun tahtaları gıcırdıyor, ne yaparsam yapayım geçmiyor.Gıcırdama çoğu koltukta olur dostum. 5-6 vidaları kontrol etmen yağ bakımını yapman lazım. Mekanik aksam sonuçta gıcırdamaz diye bir şey yok. Koltuğun bilgilendirme kağıdında yazar bu bilgiler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İki modelinde minder yoğunluğu aynı diye biliyorum. Tasarımdan dolayı rahatlık farkları olabilir. Demir ayak her zaman daha iyidir. Plastik ayaklar da sağlam oluyor ama çok daha uyguna gelirse öyle tercih edilebilir. 2k+ vermişken hawkı al bence.
Tahtalarıysa müşteri hizmetlerinden bilgi al istersen. Ben vida sandım..Benim koltuğun tahtaları gıcırdıyor, ne yaparsam yapayım geçmiyor.