Neler Yeni

Hawk FAB V4 Koltuğu alınır mı? ?

Eraskel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet EFİL
ben de aynı sorundan şikayetçiyim bel yastığı kayıp gidiyor o açıklıktan. nasıl çözdün bunu acaba, firmaya 2 sene önce yazdığımda bir tane daha bel yastığı gönderdiler ücretsiz olarak o açıdan çok iyiler fakat sorunum hala devam ediyor. çözümünüzü merak ettim
Burda gösteriyor.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
ben de aynı sorundan şikayetçiyim bel yastığı kayıp gidiyor o açıklıktan. nasıl çözdün bunu acaba, firmaya 2 sene önce yazdığımda bir tane daha bel yastığı gönderdiler ücretsiz olarak o açıdan çok iyiler fakat sorunum hala devam ediyor. çözümünüzü merak ettim
Yastık kayışlarını arkaya çapraz bağlayarak bir nebze çözebilirsiniz yada görseldeki şekilde kullanarak çözebilirsiniz size kalmış.
IMG-20231110-WA0006.jpg

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,494
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam klipslerin olduğu kısmı koltuğun yanlarına geçir öyle çözülüyor

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Akakçe'de satıcılar arasında n11 göremiyorum, fiyatlarda hala aynı ve bugün akşam 4200 TL'ye inecekmiş gibi bir şey duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Hangi sitede

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru