harbi güzel oldu he adamsın.Merhabalar bu sorunun çözümü yastık lastiklerini gerdirmeniz böyle olunca sorun çözülüyor istediğiniz yerde kalıyor bel desteği
Alıntıyı görüntüle
harbi güzel oldu he adamsın.Merhabalar bu sorunun çözümü yastık lastiklerini gerdirmeniz böyle olunca sorun çözülüyor istediğiniz yerde kalıyor bel desteği
Alıntıyı görüntüle
87kg,103kg,71kg. 130+ olmadığı sürece sorub olmaması gerekiyor. Basur yaptı olayı da lafın gelişi, hayatımda g*tum bu kadar rahatsız olmadı bi koltukta. 8-9model kullanıp denemişimdir. Tahtaya oturuyor gibi hissettiriyor zio yanında.hocam sizin 3 arkadaş da kilonuz fazla sanırım ben 2 senedir kullanıyorum ne rahatsızlık verdi ne basur yaptı ne de çatladı
kanka 3 koltuk parası zaten bu neymiş ya klşjqwdjkolşqwdjkolqwDxracer tank serisi al 2 kişi üstüne otur (Parçaları dolar üstünden geliyor briaz pahalı)
2. Elde çok ucuza buluyorsun derisi dışında hp ve razer koltuk kalitesinde gördüğüm ürün çıkarıyor.kanka 3 koltuk parası zaten bu neymiş ya klşjqwdjkolşqwdjkolqw
İçıne gir renk değiştir yeşil yapAynı fiyata bulamadım link paylaşır mısın ?
Tamam sonradan gördüm. Ben de dün satın aldım ama kumaş olduğu için siyah rengini aldım. Fiyat farkının sebebi kumaş olmasıymış.İçıne gir renk değiştir yeşil yap
Ben zio ile bunun arasında kalmıştım o zaman ikisi de aynı fiyata denk geliyordu ama zio oturma yeri aşırı şişik ve kalın gözüktüğü için çekinmiştim içine göçerim falan rahat olmaz diye hawk aldım87kg,103kg,71kg. 130+ olmadığı sürece sorub olmaması gerekiyor. Basur yaptı olayı da lafın gelişi, hayatımda g*tum bu kadar rahatsız olmadı bi koltukta. 8-9model kullanıp denemişimdir. Tahtaya oturuyor gibi hissettiriyor zio yanında.
Boy uygun da 120 KG idi galiba kilo sınırı, bende de var, 95 KG olan abim oturunca bile pek güven vermiyor.186cm boy 130 kilo canavarım taşır mı sizce bu beni
Taşır(belki) ama 180 80 kiloyum süngeri ezildi hep sanki tahtaya oturuyorum.186cm boy 130 kilo canavarım taşır mı sizce bu beni
haziran ayında prime fırsatı vardı, o vakit almıştım 3500'e memnunum
Aynı sorun bendede var sanki tahtaya oturuyorum.80 kiloyum beni taşımadı süngerleri ezildi.