Neler Yeni

🔥İndirim Hawk FAB V4 Oyuncu Koltuğu | 4499 TL

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah
Gri olan v6 mı daha iyi bumu farkı var mı

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
186cm boy 130 kilo canavarım taşır mı sizce bu beni :D
186 - 100 rahat taşıyor. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum şimdilik sorun yok.

Oturma kısmı fena rahatsız, mekanizması kötü. 3 arkadaş da aynı yerinden çatlattık koltuğu, çevremde de herkesten duydum bunu. Hiç oyuncu koltuğuna oturmamış insanlar çok iyi koltuk diyorlar.
Hocam ben rahat ettim, bu biraz kişisel bir mesele ama merak ettim nereden çatlattınız ve ne kadar sürede böyle bir sorun yaşadınız?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,190
İsim
yusuf ecer
186 - 100 rahat taşıyor. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum şimdilik sorun yok.

Hocam ben rahat ettim, bu biraz kişisel bir mesele ama merak ettim nereden çatlattınız ve ne kadar sürede böyle bir sorun yaşadınız?
2arkadaşım ve bende oturma kısmıyla sırt kısmını bağlayan yer ayrıldı.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
2arkadaşım ve bende oturma kısmıyla sırt kısmını bağlayan yer ayrıldı.
Hocam şu an koltuğu tam geriye yaslamış keyif yapıyordum inşallah düşmem :D Hawk ile iletişime geçtiniz mi? Müşteri desteği iyi demiş arkadaşlar. Ayrıca ne kadar sürede oldu bu sorunlar?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,190
İsim
yusuf ecer
Hocam şu an koltuğu tam geriye yaslamış keyif yapıyordum inşallah düşmem :D Hawk ile iletişime geçtiniz mi? Müşteri desteği iyi demiş arkadaşlar. Ayrıca ne kadar sürede oldu bu sorunlar?
Müşteri desteği iyi zaten evet ama sorun 4-5aylık kullanımda böyle sorun yaşamak. Garanti bittiğinde napcam tekrar olursa mesela :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de tam o şekilde yaslanırken arkaya gitmiştim :D Koltuğu sattım şimdi zio kullanıyorum. Mekanizmasını vs customlayabiliyorsun hem sayfasında, bir sıkıntı yaşamadım 1.5senedir falan.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Müşteri desteği iyi zaten evet ama sorun 4-5aylık kullanımda böyle sorun yaşamak. Garanti bittiğinde napcam tekrar olursa mesela :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de tam o şekilde yaslanırken arkaya gitmiştim :D Koltuğu sattım şimdi zio kullanıyorum. Mekanizmasını vs customlayabiliyorsun hem sayfasında, bir sıkıntı yaşamadım 1.5senedir falan.
Tamamdır hocam umarım ben de yuvarlanmam :) Teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yiğit Yücel
Tamamdır hocam umarım ben de yuvarlanmam :) Teşekkürler
kankam adam 2 sene evvelden bahsetmiş yanlış anlamadıysa. 2 senede bir firma olduğu yerde durmaz böyle bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bu fiyatta en iyi koltuk bu mudur
Kumaş olarak daha iyisini görmedim ben abi , 2-3 aydır kullanıyorum aldığım fiyat buydu hâlâ bu yılbaşından önce alırdım yerinde olsam

Top Bottom