Neler Yeni

🔥İndirim Hawk FAB V4 Oyuncu Koltuğu | 4499 TL

KnightDavion

80+ Bronze

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,421
İsim
Diyarhan

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Kayhan Uygun
Oturma kısmı fena rahatsız, mekanizması kötü. 3 arkadaş da aynı yerinden çatlattık koltuğu, çevremde de herkesten duydum bunu. Hiç oyuncu koltuğuna oturmamış insanlar çok iyi koltuk diyorlar.
hocam sizin 3 arkadaş da kilonuz fazla sanırım ben 2 senedir kullanıyorum ne rahatsızlık verdi ne basur yaptı ne de çatladı :D

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ben ve çevremdeki yaklaşık 5 6 kişi bunu kullanıyor. Ben 90kgyim hiç problem yaşamadım,120kg olan arkadaşim var. onda da sünger ezilmiş benimkisi kadar yumuşak değil. Hiç kimseden memnuniyetsiz bir söylem 1 kere bile duymadım. Ha tek memnun olmadığımız konu sırt yastığının arkaya kaçıyor olması

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Onur
koltuk genel olarak güzel 1 senedir kullanıyorum sorun yok

benim için tek kötü yanı sırt yastığı sırt yasalama ve oturma yerinde aradan arkaya düşüyor sürekli o yüzden çıkardım

NovaEXXO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Burak Perçem
Xdrive 15lide var aynı fiyat hangisi daha iyi acaba
xDrive ile hiç iyi bir garanti süreci geçirmedim. Müşteri iletişimi çok kötü. Başkasının oturma kısmını bana geri gönderdiler. Sırt yaslanma kısmı 1 yıl sonra bozuldu. Yaslanınca koltuk arkaya yatıyordu. Hawk alırdım.

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
koltuk genel olarak güzel 1 senedir kullanıyorum sorun yok

benim için tek kötü yanı sırt yastığı sırt yasalama ve oturma yerinde aradan arkaya düşüyor sürekli o yüzden çıkardım
Ben ve çevremdeki yaklaşık 5 6 kişi bunu kullanıyor. Ben 90kgyim hiç problem yaşamadım,120kg olan arkadaşim var. onda da sünger ezilmiş benimkisi kadar yumuşak değil. Hiç kimseden memnuniyetsiz bir söylem 1 kere bile duymadım. Ha tek memnun olmadığımız konu sırt yastığının arkaya kaçıyor olması
Merhabalar bu sorunun çözümü yastık lastiklerini gerdirmeniz böyle olunca sorun çözülüyor istediğiniz yerde kalıyor bel desteği
IMG_6489.png

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Erdem çay
Kullanıyorum,
Oturma yerinin sünger dolgusu çok az olduğu için uzun süreli kullanımda ciddi derecede rahatsız ediyor.
1'81 boy 74 kğ
Aynı fiyat segmentindeki markalardan daha kaliteli parça kullanımı var gibi geldi bana. Görünüş olarak cicili bicili akülü arabaya benzer markaların modellerini beğenmediğim için tercih ettim.

Şuan olsa almazdım kesinlikle.

Son olarak boyun desteğinin mantığınıda anlamadım yastık enseye değil kafanızın üst kısmına denk geliyor. Boyumun 1,84 olması lazımki ense boşluğuna denk gelsin oturma yeri olmadı ensede olmadı daha geriye ne kaldı :)

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
Kullanıyorum,
Oturma yerinin sünger dolgusu çok az olduğu için uzun süreli kullanımda ciddi derecede rahatsız ediyor.
1'81 boy 74 kğ
Aynı fiyat segmentindeki markalardan daha kaliteli parça kullanımı var gibi geldi bana. Görünüş olarak cicili bicili akülü arabaya benzer markaların modellerini beğenmediğim için tercih ettim.

Şuan olsa almazdım kesinlikle.

Son olarak boyun desteğinin mantığınıda anlamadım yastık enseye değil kafanızın üst kısmına denk geliyor. Boyumun 1,84 olması lazımki ense boşluğuna denk gelsin oturma yeri olmadı ensede olmadı daha geriye ne kaldı :)
Hocam bende hawk almayı düşünüyordum bu fiyatlara başka hangi modeli önerebilirsiniz 183üm 87 kiloyum

Top Bottom