KnightDavion
80+ Bronze
186cm boy 130 kilo canavarım taşır mı sizce bu beni
80 kiloyum beni taşımadı süngerleri ezildi.
186cm boy 130 kilo canavarım taşır mı sizce bu beni
Dxracer tank serisi al 2 kişi üstüne otur (Parçaları dolar üstünden geliyor briaz pahalı)186cm boy 130 kilo canavarım taşır mı sizce bu beni
Aynı fiyata bulamadım link paylaşır mısın ?Xdrive 15lide var aynı fiyat hangisi daha iyi acaba
hocam sizin 3 arkadaş da kilonuz fazla sanırım ben 2 senedir kullanıyorum ne rahatsızlık verdi ne basur yaptı ne de çatladıOturma kısmı fena rahatsız, mekanizması kötü. 3 arkadaş da aynı yerinden çatlattık koltuğu, çevremde de herkesten duydum bunu. Hiç oyuncu koltuğuna oturmamış insanlar çok iyi koltuk diyorlar.
Xdive 15 li yazınca amazona çıkıyor nasıl bulamadınAynı fiyata bulamadım link paylaşır mısın ?
5200₺ fiyatı var 4500₺ göremedim. Link atarsan sevinirim.Xdive 15 li yazınca amazona çıkıyor nasıl bulamadın
xDrive ile hiç iyi bir garanti süreci geçirmedim. Müşteri iletişimi çok kötü. Başkasının oturma kısmını bana geri gönderdiler. Sırt yaslanma kısmı 1 yıl sonra bozuldu. Yaslanınca koltuk arkaya yatıyordu. Hawk alırdım.Xdrive 15lide var aynı fiyat hangisi daha iyi acaba
koltuk genel olarak güzel 1 senedir kullanıyorum sorun yok
benim için tek kötü yanı sırt yastığı sırt yasalama ve oturma yerinde aradan arkaya düşüyor sürekli o yüzden çıkardım
Merhabalar bu sorunun çözümü yastık lastiklerini gerdirmeniz böyle olunca sorun çözülüyor istediğiniz yerde kalıyor bel desteğiBen ve çevremdeki yaklaşık 5 6 kişi bunu kullanıyor. Ben 90kgyim hiç problem yaşamadım,120kg olan arkadaşim var. onda da sünger ezilmiş benimkisi kadar yumuşak değil. Hiç kimseden memnuniyetsiz bir söylem 1 kere bile duymadım. Ha tek memnun olmadığımız konu sırt yastığının arkaya kaçıyor olması
Hocam bende hawk almayı düşünüyordum bu fiyatlara başka hangi modeli önerebilirsiniz 183üm 87 kiloyumKullanıyorum,
Oturma yerinin sünger dolgusu çok az olduğu için uzun süreli kullanımda ciddi derecede rahatsız ediyor.
1'81 boy 74 kğ
Aynı fiyat segmentindeki markalardan daha kaliteli parça kullanımı var gibi geldi bana. Görünüş olarak cicili bicili akülü arabaya benzer markaların modellerini beğenmediğim için tercih ettim.
Şuan olsa almazdım kesinlikle.
Son olarak boyun desteğinin mantığınıda anlamadım yastık enseye değil kafanızın üst kısmına denk geliyor. Boyumun 1,84 olması lazımki ense boşluğuna denk gelsin oturma yeri olmadı ensede olmadı daha geriye ne kaldı