MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,237
taşımazsa yazıklar olsun186cm boy 130 kilo canavarım taşır mı sizce bu beni![]()
15li çok daha iyi. Zio fabric de düşünebilirsin.Xdrive 15lide var aynı fiyat hangisi daha iyi acaba
Neyi kötü anlamadımHawkın bu modelini bedava verseler almayın. Bi üst modeli var mekanizması varsa onu alın. Bana kalsa onu da almam totonu koyduğun kısım basur yapar adamı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
15li çok daha iyi. Zio fabric de düşünebilirsin.
Oturma kısmı fena rahatsız, mekanizması kötü. 3 arkadaş da aynı yerinden çatlattık koltuğu, çevremde de herkesten duydum bunu. Hiç oyuncu koltuğuna oturmamış insanlar çok iyi koltuk diyorlar.Neyi kötü anlamadım
ben xrdive akdeniz deri olanını kullanıyorum meraklandığım bişe varOturma kısmı fena rahatsız, mekanizması kötü. 3 arkadaş da aynı yerinden çatlattık koltuğu, çevremde de herkesten duydum bunu. Hiç oyuncu koltuğuna oturmamış insanlar çok iyi koltuk diyorlar.
Arkadaşım, kayışlarda sarkma falan oldu mu hiç?2600e 6 taksitli almıştım geçen sene gayet memnunum
Deriyle alakalı bir durumdur o. Kumaşlarda öyle bir durum yaşamadım.ben xrdive akdeniz deri olanını kullanıyorum meraklandığım bişe varkoltuğa dik oturup kendimi serbest bıraktığımda götüm bacaklarla öne kayıyor, sonra kilot ve pantolon çekme yapıyor ufacıklar eziliyor çok rahatız oluyorum, her oyuncu koltuğunda böylemi yoksa koltuk bedene uygunmu gelmedi bilgin varmıdır.