🔥İndirim Hawk FAB V4 Oyuncu Koltuğu | 4499 TL

Hawkın bu modelini bedava verseler almayın. Bi üst modeli var mekanizması varsa onu alın. Bana kalsa onu da almam totonu koyduğun kısım basur yapar adamı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xdrive 15lide var aynı fiyat hangisi daha iyi acaba
15li çok daha iyi. Zio fabric de düşünebilirsin.

Hawkın bu modelini bedava verseler almayın. Bi üst modeli var mekanizması varsa onu alın. Bana kalsa onu da almam totonu koyduğun kısım basur yapar adamı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15li çok daha iyi. Zio fabric de düşünebilirsin.
Neyi kötü anlamadım

Neyi kötü anlamadım
Oturma kısmı fena rahatsız, mekanizması kötü. 3 arkadaş da aynı yerinden çatlattık koltuğu, çevremde de herkesten duydum bunu. Hiç oyuncu koltuğuna oturmamış insanlar çok iyi koltuk diyorlar.

Oturma kısmı fena rahatsız, mekanizması kötü. 3 arkadaş da aynı yerinden çatlattık koltuğu, çevremde de herkesten duydum bunu. Hiç oyuncu koltuğuna oturmamış insanlar çok iyi koltuk diyorlar.
ben xrdive akdeniz deri olanını kullanıyorum meraklandığım bişe var 😅koltuğa dik oturup kendimi serbest bıraktığımda götüm bacaklarla öne kayıyor, sonra kilot ve pantolon çekme yapıyor ufacıklar eziliyor çok rahatız oluyorum, her oyuncu koltuğunda böylemi yoksa koltuk bedene uygunmu gelmedi bilgin varmıdır.

Son düzenleme:
Ben de bu fiyata 6 ay vade farksız aldım. Değer mi, değer bence.

2 yıldır kullanıyorum bence çok rahat alacak olsam yine hawk alırım ve müşteri hizmetleri çok ilgili hemen alt takım cart curt gönderiyorlar en ufak problemde

ben xrdive akdeniz deri olanını kullanıyorum meraklandığım bişe var 😅koltuğa dik oturup kendimi serbest bıraktığımda götüm bacaklarla öne kayıyor, sonra kilot ve pantolon çekme yapıyor ufacıklar eziliyor çok rahatız oluyorum, her oyuncu koltuğunda böylemi yoksa koltuk bedene uygunmu gelmedi bilgin varmıdır.
Deriyle alakalı bir durumdur o. Kumaşlarda öyle bir durum yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,413
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri