Neler Yeni

Yardım Hawk Fab V4 yada M4 alıyorum arkadaşlar

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Volkan
sizce hangisini alayım dostlar çok bir fark yok sanırım kesin almam lazım şuan evde ufak bir tadilat var ( salonda) birde çalışıyorum zaten kargoya rica edeceğim cumartesi dağıtıma çıkarır mısınız diye yada hafta içi vereceğim siparişi başka öneri var mı bu bütçede
90 kiloyum 1,79 boyum var
Mesaj otomatik birleştirildi:

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

seri134

80+
nedense m4 daha hoşuma gitti :D alt yapısı aynı ise m4 alacaktım
kozmetik olarak m4 güzel çünkü deri gözüküyor ama ben şey düşündüm şimdi bunu uzun yıllar kullansam bu deriler zamanla çatlıcak kırılacak kopacak o yüzden kumaş daha mantıklı geldi. para senin karar senin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Volkan
kozmetik olarak m4 güzel çünkü deri gözüküyor ama ben şey düşündüm şimdi bunu uzun yıllar kullansam bu deriler zamanla çatlıcak kırılacak kopacak o yüzden kumaş daha mantıklı geldi. para senin karar senin
fab v3 mü alsam ki daha tatlı bir duruşu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

ÖZEL samuray desen yaptırayım dedim 7899 oldu dfgjldknfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Volkan
benimde hoşuma gittiği için m4 aldım daha güzel duruyor.ama aralarında bir fark yok sadece yanları deri.
MİLLET kafamı karıştırdı ya kötü falan diyorlar hawk için exvega vesta alayım dedim gözüme daha hoş geldiği için ama marka hakkında aşrı kötü yorum var hawk en azından destek veriyor

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Alican ekinci
MİLLET kafamı karıştırdı ya kötü falan diyorlar hawk için exvega vesta alayım dedim gözüme daha hoş geldiği için ama marka hakkında aşrı kötü yorum var hawk en azından destek veriyor
valla destek konusunda hawk gerçekten iyi.sağ kolçak bozuldu aşağı düşüyordu ikisinide değiştirdiler.gıcırdıyor falan diyorlarda rutin yağlamasını yaptığım sürece bir sorun yaşamadım.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Volkan
valla destek konusunda hawk gerçekten iyi.sağ kolçak bozuldu aşağı düşüyordu ikisinide değiştirdiler.gıcırdıyor falan diyorlarda rutin yağlamasını yaptığım sürece bir sorun yaşamadım.
gress ile çözülür gıcrdama birde çok abartılı gıcırtı yapmazsa hiç umrumda olmaz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Volkan
yanında yağ bkaım seti gelmişti hocam bana sprey+yağ+bez hala veriyorlarmı bilmiyorum.
verirler herhalde ama riske atım exvega vestada almak istiyorum daha hoş duruyor

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Volkan
Top Bottom