Neler Yeni

Hawk Fab V6 Alınır Mı

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy

Merhabalar, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve çok fazla oyun oynayıp internette vakit geçiriyorum. Çok ciddi bel ve boyun ağrısı çekiyorum en azından daha kaliteli bir koltuk bunu biraz azaltabilir diye düşünüyorum ama daha önce hiç oyuncu koltuğu kullanmadım. Araştırırken bu modeli buldum çok fazla olumlu yorumu var bana da dışarıdan bakışta iyi gözüktü. Kullanan varsa tavsiye eder misiniz, bu fiyatı hak eder mi? Ayrıca başka koltuk önerileriniz varsa da yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,421
İsim
kadir
Uzun süreler pc başındaysan tavsiye etmem rahat bir model değil. 9-10 bandına çık başka modellere bak.
Zio tavsiye ederim.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak

Merhabalar, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve çok fazla oyun oynayıp internette vakit geçiriyorum. Çok ciddi bel ve boyun ağrısı çekiyorum en azından daha kaliteli bir koltuk bunu biraz azaltabilir diye düşünüyorum ama daha önce hiç oyuncu koltuğu kullanmadım. Araştırırken bu modeli buldum çok fazla olumlu yorumu var bana da dışarıdan bakışta iyi gözüktü. Kullanan varsa tavsiye eder misiniz, bu fiyatı hak eder mi? Ayrıca başka koltuk önerileriniz varsa da yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Future modeli daha iyi hocam bütçe çıkarsa çek geç

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun süreler pc başındaysan tavsiye etmem rahat bir model değil. 9-10 bandına çık başka modellere bak.
Zio tavsiye ederim.
Future modeli daha iyi hocam bütçe çıkarsa çek geç
link verme şansınız var mı hocam hiç bilgim yok bu ürünlerde tavsiye ettiklerinizden paylaşırsanız çok iyi olur, özellikle uzun kullanımda boyun sırt ağrısını biraz daha azaltabilecekse bütçeyi daha çıkabilirim sorun olmaz

Kyuma

80+ Bronze

hocam ben kullanıyorum sadeliği ve konforu güzel fakat benim boyum 173 cm ayağım yere deymiyor ayak yükseltici lazım.

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben kullanıyorum sadeliği ve konforu güzel fakat benim boyum 173 cm ayağım yere deymiyor ayak yükseltici lazım.
Günde ortalama kaç saat kullanıyorsunuz özellikle oturma pozisyonuyla boyun yastığından memnun musunuz en çok oralarda sorun yaşıyorum kendim

Kyuma

80+ Bronze
Günde ortalama kaç saat kullanıyorsunuz özellikle oturma pozisyonuyla boyun yastığından memnun musunuz en çok oralarda sorun yaşıyorum kendim
hocam ben bazen sabahtan akşama kadar oyun oynuyorum hayatsız olduğum için kesinlikle konforlu bazen yatırıyorum birazcık daha rahat oluyor , yatak bile oluyor bence güzel ama dediğim gibi boyunuz uzun değilse ayak desteği lazım.

asko56

80+ Silver

Fab v6 stone rengini kullanıyorum bel yastıgı güzel ama kafa yastıgı sert tam f/p ürünü gayet kaliteli ama ürünü birleştircekseniz muhakak 2 kişi birleştrn tek başıma çok zor koltugu toplamak

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
Ne beklediğine bağlı hocam
beklediğim en önemli şey bel boyun rahatlıığı hocam. saatlerce bilgisayar başında kalmaktan 20 yaşımda 90 hissetmeye başladım saatleri azaltmak gerekiyor tabi ama yine de bilgisayar kullanırken olabileceğim özellikle boynum çok zorlanmasın istiyorum

Top Bottom