Neler Yeni

🔥İndirim Hawk Gaming Chair Fab V2 (Oyuncu Koltuğu)🔥5.799 TL

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
arda bey
alınmaz kötü boyun bel yastığı ama müşteri hizmetleri efsane gicirdiyo dedim tüm alt takımı gönderdiler

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Yakup Bolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alınmaz kötü boyun bel yastığı ama müşteri hizmetleri efsane gicirdiyo dedim tüm alt takımı gönderdiler
Kendi sitesinde aynı ürün 7k burda 5800 e düşmüş daha önce hiç kullanmadım ama dediğin gibi müşteri hizmetleri konusunu duymuştum daha önceden.

Aurelia

80+ Bronze
Alınır

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
eyyüb
V4 var 2022 de felan aldım yanlış.
halen kullanıyorum yıpranma ve gıcırtı yok.
Orta seviye rahatlık v4 yastığı kötüydü götümuzun altında kayıyor arkaya doğru ilk aldığım vidası yalama olmuştu buldum değiştirdim hawk yazsan direk yedek yollardi.
Kol desteği sevmiyorum rahat değil ama fiyat olarak orta segment oturmasi öyle Ağrı sızı yapmıyor.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Yakup Bolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
V4 var 2022 de felan aldım yanlış.
halen kullanıyorum yıpranma ve gıcırtı yok.
Orta seviye rahatlık v4 yastığı kötüydü götümuzun altında kayıyor arkaya doğru ilk aldığım vidası yalama olmuştu buldum değiştirdim hawk yazsan direk yedek yollardi.
Kol desteği sevmiyorum rahat değil ama fiyat olarak orta segment oturmasi öyle Ağrı sızı yapmıyor.
Hawk müşterisine önem veriyor o yüzden en ufak sıkıntıda yardımcı olur . Dediğin gibi yedek parçasını yollarlar.

alikurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nuance
160 kilo taşırmı ? kırılmadan ona göre alalım bi tane

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Anonim Ankh
Ciddi misiniz? Bende de var ve perçin sanırım hiç sağlam değil, oturma yeri sağa sola yatıyor, nereden ve nasıl bir yazı ile iteşim kurdunuz? Ben WhatsApp'tan yazmıştım, yok yanında gönderilen yağı sıkın, yok getirin inceleyelim falan filan diye geçiştirdiler, o günden beri de daha yazmadım.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Anonim Ankh
160 kilo taşırmı ? kırılmadan ona göre alalım bi tane
Taşımaz, önerilen 120 Kg ama onu bile taşıyabileceğini sanmıyorum, 100 Kg'da bile hiç güven vermiyor.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Yakup Bolat
Ciddi misiniz? Bende de var ve perçin sanırım hiç sağlam değil, oturma yeri sağa sola yatıyor, nereden ve nasıl bir yazı ile iteşim kurdunuz, ben WhatsApp'tan yazmıştım, yok yanında gönderilen yağı sıkın, yok getirin inceleyelim falan filan diye geçiştirdiler, o günden beri de daha yazmadım.
Hocam bunları videolu bir şekilde kanıtla ve rahatsız olsugunu geçmediğini belirt yardımcı olurlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,280
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom