❌İndirim Bitti! 🔥 Hawk Gaming Chair Fab V4 Oyuncu Koltuğu 6.299₺ 🔥

Reaksiyon skoru
28
Uzun zamandır koltuk arayışıma bu indirimle son verdim gibi bakalım. Fiyat son zamanların en dip fiyatı. 3 taksitle aldım. 300₺ kupon verdi bugüne özel. Arayışta olan arkadaşlar çökün :)

Screenshot_20251111_140753_n11.webp

Son düzenleme:
hawkın minderleri uzun süreli oturumlarda ağrı yapıyor deniyor var mı kullanan arkadaş çözümünü bulan

bu mu x15'li mi 1k daha verip

2. el sıfır ayarında 4500'e aldım. Bu fiyata 3 taksit mantıklı duruyo. Koltuğa yorumum ilk defa gaming koltuk aldım. günde 10 saat oturuyorum. Hiç ağrı yapmıyor. Sırt ayarı bel yastığı boyun yastığı güzel. Kolçaklarınında baya bi ayarı var.

Uzun zamandır koltuk arayışıma bu indirimle son verdim gibi bakalım. Fiyat son zamanların en dip fiyatı. 3 taksitle aldım. 300₺ kupon verdi bugüne özel. Arayışta olan arkadaşlar çökün :)

aslında indirim değil biliyor musun hak ettiği fiyat bu zaten

Hocam bu mu Fab 4 mü ? Andromeda mı ?
Exvega andromedanın müşteri ilişkilerinden çok şikayetçiler araştırdığım kadarıyla. O sebeple eledim o markayı.
Bu modelde hep gıcırtı seslerinden ve kolçaklarından şikayetçi olmuşlar. Kolçakları xdrive'ın bu modelinde 2d kullanılıyor Hawk 3d kullanmış. Oturma kısmı ise Hawk'ta daha geniş.

Üstüne 200 lira koyup 6 taksitle amazon güvencesiyle almayı tercih ederim.

kullanıyorum kesinlikle önermem gıcırtı sesi eksilmez tak tak ses olur bel yastığı alta kaçar boyun yastığı fıtık eder konforsuz oturma yeri ince o yüzden konfor yok ve benimkinin renk solmaya başladı ve kumaşı sarkıyor artık daha 1 sene oldu olmadı 15 plus al daha iyi

aslında indirim değil biliyor musun hak ettiği fiyat bu zaten
Evet aslında doğru söylüyorsunuz hocam. Uzun zamandır araştırıyorum. Fiyatlar hepsinde saçma sapan seviyelerde ayrıca herkes bir şeylerden şikayetçi olmuş tüm markalarda. Bu fiyat seviyelerinde ki en mantıklı seçimin şu an bu olacağına karar verdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanıyorum kesinlikle önermem gıcırtı sesi eksilmez tak tak ses olur bel yastığı alta kaçar boyun yastığı fıtık eder konforsuz oturma yeri ince o yüzden konfor yok ve benimkinin renk solmaya başladı ve kumaşı sarkıyor artık daha 1 sene oldu olmadı 15 plus al daha iyi
Üstte de yazdığım gibi her markadan bu tarz şikayetler yazmış insanlar. O sebeple en f/p olanı seçmeye çalıştım. Girin bakın xdrive 15'li içinde aynı şeyler yazılıyor :)

Evet aslında doğru söylüyorsunuz hocam. Uzun zamandır araştırıyorum. Fiyatlar hepsinde saçma sapan seviyelerde ayrıca herkes bir şeylerden şikayetçi olmuş tüm markalarda. Bu fiyat seviyelerinde ki en mantıklı seçimin şu an bu olacağına karar verdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstte de yazdığım gibi her markadan bu tarz şikayetler yazmış insanlar. O sebeple en f/p olanı seçmeye çalıştım. Girin bakın xdrive 15'li içinde aynı şeyler yazılıyor :)
gıcırtı umurumda değilde konfor yok kanka koltukta git mutfak sandalyesinde oyna daha iyi

gıcırtı umurumda değilde konfor yok kanka koltukta git mutfak sandalyesinde oyna daha iyi
Mutfak sandalyesindeydim zaten 2-3 aydır :) 15-20 dk sonra başlıyor ağrılar. Bu derece kötü olacağını düşünmüyorum. Geldiğinde deneyip düşüncelerimi burada paylaşacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,779
Üyeler
184,499
Son üye
CASStiel
Geri