Neler Yeni

Hawk Hangi koltuğu almak mantıklı?

Yphen

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Arkadaşlar selamlar, Kararsız kaldığım için fikir almak istedim sizlerden kısaca şöyle özetleyim Fab V4 fiyat olarak uygun geldi almak istiyorum fakat özelleştirme seçeneği ile 5600 TL'den 7600 TL oluyor 2k fark oluyor özelleştirme dediğim şey şu tasarım olarak yani Fab V4 / Ejder - Fab Dream / Ejder veya Düz Fab Fame Amethyst hangisini almalıyım? Daha önce Fab V4 kullandım güzeldi Fame serisi ile farkı ne tecrübelerinizi yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar selamlar, Kararsız kaldığım için fikir almak istedim sizlerden kısaca şöyle özetleyim Fab V4 fiyat olarak uygun geldi almak istiyorum fakat özelleştirme seçeneği ile 5600 TL'den 7600 TL oluyor 2k fark oluyor özelleştirme dediğim şey şu tasarım olarak yani Fab V4 / Ejder - Fab Dream / Ejder veya Düz Fab Fame Amethyst hangisini almalıyım? Daha önce Fab V4 kullandım güzeldi Fame serisi ile farkı ne tecrübelerinizi yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
Farkı genelde daha iyi mekanizmalar daha büyük oturak süngeri falan.
ama şansın varsa bütçende yetiyorsa İkea Markusa çık derim parasını hak eden bir model.
Birebir deneyimleme şansım olmuştu.
Fab V5 var şuanda da arka koltuk mekanizması patates oldu 2 senede (aldığım zaman markusa bütçem yetmiyordu daha öğrenciydim şuanda değiştirmek istesem markus alırdım.)

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farkı genelde daha iyi mekanizmalar daha büyük oturak süngeri falan.
ama şansın varsa bütçende yetiyorsa İkea Markusa çık derim parasını hak eden bir model.
Birebir deneyimleme şansım olmuştu.
Fab V5 var şuanda da arka koltuk mekanizması patates oldu 2 senede (aldığım zaman markusa bütçem yetmiyordu daha öğrenciydim şuanda değiştirmek istesem markus alırdım.)
Bütçem o koltuğa çıkmıyor hocam bu saydığım 3 model'den hangisini alayım sizce?

asko56

80+ Silver

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bütçem o koltuğa çıkmıyor hocam bu saydığım 3 model'den hangisini alayım sizce?
https://ziogaming.com/kampanya/ 7999 a bunuda alabilirsin indirimdeler şuanda Hawk'ın satış sonrası desteği çok iyi olsada fab serisi bi süreden sonra patates oluyor eğer 1.80 boy 100 kg biriysen üstüne günde 8-10 saat geçiriyorsan (şu sıralar max 2 saat geçiriyorum orası ayrı konu)

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,387
İsim
Volkan
Daha dün fab v4 aldım güzel gibi şuanlık 7600 gibilere çıkıyorsan zio al

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,175
İsim
Burak Karadağ

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://ziogaming.com/kampanya/ 7999 a bunuda alabilirsin indirimdeler şuanda Hawk'ın satış sonrası desteği çok iyi olsada fab serisi bi süreden sonra patates oluyor eğer 1.80 boy 100 kg biriysen üstüne günde 8-10 saat geçiriyorsan (şu sıralar max 2 saat geçiriyorum orası ayrı konu)
Daha dün fab v4 aldım güzel gibi şuanlık 7600 gibilere çıkıyorsan zio al
Tamda Zio yazacaktım
Ne özelliği var Zio'nun bir de Fame serisini sanırım çok kullanan yok ama gördüklerime göre kaliteli olduğu söyleniyor eğer fab v4 alırsam düz almak yerine 2k fazla verip tasarımlı almak mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,175
İsim
Burak Karadağ
Ne özelliği var Zio'nun bir de Fame serisini sanırım çok kullanan yok ama gördüklerime göre kaliteli olduğu söyleniyor eğer fab v4 alırsam düz almak yerine 2k fazla verip tasarımlı almak mantıklı mı?
Bence değer, bu arada bu indirime girmiş haberin olsun fena değildir

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Boy kilo ne önce onu sorayım Zio kalite olarak fabın en azından 3-5 gömlek üstü fame serisi yeni çıktı akıbetini bilmiyorum ancak Future ile aynı segment kendisi. (Zio)

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Bence değer, bu arada bu indirime girmiş haberin olsun fena değildir
Bu markayı hayatımda hiç duymadım hocam :D https://hizliresim.com/q3pfxpq / https://hizliresim.com/97najxy / https://hizliresim.com/t0ky8zg Bunlardan birini alacağım işte ama kararsız kaldım..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boy kilo ne önce onu sorayım Zio kalite olarak fabın en azından 3-5 gömlek üstü fame serisi yeni çıktı akıbetini bilmiyorum ancak Future ile aynı segment kendisi. (Zio)
1.82 - 73 kg

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Fablarda bel yastığı arkaya kaçıyor boyun yastığıda nispeten sert bilgin olsun.
Fab V4 kullandım hocam biliyorum Fame serisi ile arada kaldım şimdi indirim de olduğu için doğal olarak tasarımlı şekilde de alabiliyoruz 2K gibi bir meblaya bende zaten şunu soruyorum tasarımlı mı alayım yoksa Fame serisini mi alayım tam detaylı bir rehber veya analiz bulamadığım için kararsız kaldım.

Top Bottom