Neler Yeni

Hawk Kargo Haksızlığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Cahilliğe bak sen appledan bir ürün aldığında apple storeden mi geliyor sanıyorsun
Cahil herif. Apple ile koltuk üreticisini bir tutarak örnek veriyorsun. Hawkın kaç deposu var onu söylesene sen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen gelip burada hawk fanboyluğu yapıcam
O konuyu kapattık hocam şuan yönetici olupta nasıl forumda gezebilirleri tartışıyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ahmet Kazancı
Sanırım konu çok fazla uzamış haddime değil biliyorum ama hiçbir tartışmanın kazanıldığını görmedim o yüzden lütfen kendinizi yormayın iyi forumlar dilerim.

GoverTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan Koçak
O zaman gidip amazondan alsaymış niye sitesinden almış ben bile bakıyorum en hızlı nerde kargolama yapıyorlar ona göre sitesinden alıyorum
Varzet kampanya reklamını görüp girdi aldı. Daha sonra aynı firmanın bizzat kendisinin daha erken gönderdiğini fark etti. Buna isyan etmeye geldi bunu burda paylaşıyor ki belki sesi yükselir insanlar yazar öncelik görür firma biraz önem verir. E-ticaret firmaları söylentilere önem verir çünkü olayları web satışıdır. Kötülenmeleri işlerine gelmez. Şuanda tabikini bunu görüp hemen kargo olmayacak ancak bu forumun sahibi yapacak ki bir anda kargolansın.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Hocam zaten 4-10 işgününe takılmıyorum farkınıdaysan. Amazon firması üzerinden satış yapan hawk göndericisi aynı şekilde hawk firması aynı ürünü 1 işgününde kargoya verirken kendi sitesinde neden böyle bir ayrımcılık yapıyor? Problem budur.
Ben birçok sitede satış yapıyorum ve burdaki olay tamamen puan ve algoritma üzerine kendi sitesinde isterse 9. günde kargoya versin ama bir şey olmuyor ama trendyol, hb , amazon bu tarz gecikmelerde puan düşüşü oluyor ve sistem o ürünü aramalarda daha geri plana atıyor ama hawk markası böyle yaparak bence akıllılık etmiyor çünkü e ticaret sitelerinin komisyon oranları çok yüksek ama kendi sitesinde bu komisyon yok türkiyede neredeyse en çok satan oyuncu koltuğu markası ve sitesinde komisyon düşüp hızlı kargo yapsa çok başarılı olacaktır ama var bi bildikleri demekki yapmadıklarına göre satış stratejileri komisyon ödeyip ürün satmak üzerine demekki zaten ucuz olması gereken ürünleri pahalıya satarakta bunu çıkartıyorlardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Ben birçok sitede satış yapıyorum ve burdaki olay tamamen puan ve algoritma üzerine kendi sitesinde isterse 9. günde kargoya versin ama bir şey olmuyor ama trendyol, hb , amazon bu tarz gecikmelerde puan düşüşü oluyor ve sistem o ürünü aramalarda daha geri plana atıyor ama hawk markası böyle yaparak bence akıllılık etmiyor çünkü e ticaret sitelerinin komisyon oranları çok yüksek ama kendi sitesinde bu komisyon yok türkiyede neredeyse en çok satan oyuncu koltuğu markası ve sitesinde komisyon düşüp hızlı kargo yapsa çok başarılı olacaktır ama var bi bildikleri demekki yapmadıklarına göre
Aklı olan biri yorum yaptı.

Teşekkür ederim.

GoverTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan Koçak
Halen aynı üslupla devam ediyorsunuz.
Sipariş verdiğim şeylerle ilgili en ufak bir bilginiz bile yok. Umarım bir gün hak ettiğiniz gibi bir kitleye ulaşırsınız.
Halen hak etmekten bahsediyorsun, sen değiştirmedikçe benim değiştirmemi bekleme.

Cahilliğe bak sen appledan bir ürün aldığında apple storeden mi geliyor sanıyorsun
Foruma cahillik seviyesi getirilse admin olursun sevgili kardeşim ne anlatıyorsun :D

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Uygunsuz davranış
Cahil herif. Apple ile koltuk üreticisini bir tutarak örnek veriyorsun. Hawkın kaç deposu var onu söylesene sen

O konuyu kapattık hocam şuan yönetici olupta nasıl forumda gezebilirleri tartışıyoruz.
Ya beyinsize bak hawk dediğin firmanın aylık ziyaretçisi sadece siteden 100k apple kadar büyük mü olması gerekiyor illa farklı tedarikçilere sahip olmak için.

GoverTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan Koçak
Fabrika yöneticisiyim içeride 100 kişi aktif çalışıyor ofisimde takılıyorum sana mı soracağım hocam 😄aaaa kardeşim burda olmamamız lazım yapma böyle şeyler. Bizim gidip clubda eğlenmemiz personele kötü davranmamız lazım. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Ya beyinsize bak hawk dediğin firmanın aylık ziyaretçisi sadece siteden 100k apple kadar büyük mü olması gerekiyor illa farklı tedarikçilere sahip olmak için.
Hahahaha olm sen ilk önce adamların kaç tane deposu var onu söylesene ya

tragedy

80+
Konunun özeti hawkı haklı bulan arkadaşlar o kadar haksızlığa uğramış ki artık onlar için anormal gelen hakkını savunuyor oluşu insanların :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Fabrika yöneticisiyim içeride 100 kişi aktif çalışıyor ofisimde takılıyorum sana mı soracağım hocam 😄
Bende bir yöneticiyim içeride 45 çalışanım var. Ama bu şahıslara göre bizim burada olmamamız gerekiyor.

O değil de hocam hawkın kaç deposu var sen biliyor musun?

Konunun özeti hawkı haklı bulan arkadaşlar o kadar haksızlığa uğramış ki artık onlar için anormal gelen hakkını savunuyor oluşu insanların :D
Bu arkadaşların çıkar telefonunu göster diyen dayıdan terk farkları pc başında oturup burada firma savunmaları :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,406
Üyeler
161,454
Son üye
sarierdem
Top Bottom