MustafaaY
80+ Bronze
Aynen gelip burada hawk fanboyluğu yapıcamKonuya 5.sayfadan mı giriş yaptın? Haklısın fanboylar gelince böyle şeyler yaşanabiliyor.
Aynen gelip burada hawk fanboyluğu yapıcamKonuya 5.sayfadan mı giriş yaptın? Haklısın fanboylar gelince böyle şeyler yaşanabiliyor.
Cahil herif. Apple ile koltuk üreticisini bir tutarak örnek veriyorsun. Hawkın kaç deposu var onu söylesene senCahilliğe bak sen appledan bir ürün aldığında apple storeden mi geliyor sanıyorsun
O konuyu kapattık hocam şuan yönetici olupta nasıl forumda gezebilirleri tartışıyoruz.Aynen gelip burada hawk fanboyluğu yapıcam
Varzet kampanya reklamını görüp girdi aldı. Daha sonra aynı firmanın bizzat kendisinin daha erken gönderdiğini fark etti. Buna isyan etmeye geldi bunu burda paylaşıyor ki belki sesi yükselir insanlar yazar öncelik görür firma biraz önem verir. E-ticaret firmaları söylentilere önem verir çünkü olayları web satışıdır. Kötülenmeleri işlerine gelmez. Şuanda tabikini bunu görüp hemen kargo olmayacak ancak bu forumun sahibi yapacak ki bir anda kargolansın.O zaman gidip amazondan alsaymış niye sitesinden almış ben bile bakıyorum en hızlı nerde kargolama yapıyorlar ona göre sitesinden alıyorum
Ben birçok sitede satış yapıyorum ve burdaki olay tamamen puan ve algoritma üzerine kendi sitesinde isterse 9. günde kargoya versin ama bir şey olmuyor ama trendyol, hb , amazon bu tarz gecikmelerde puan düşüşü oluyor ve sistem o ürünü aramalarda daha geri plana atıyor ama hawk markası böyle yaparak bence akıllılık etmiyor çünkü e ticaret sitelerinin komisyon oranları çok yüksek ama kendi sitesinde bu komisyon yok türkiyede neredeyse en çok satan oyuncu koltuğu markası ve sitesinde komisyon düşüp hızlı kargo yapsa çok başarılı olacaktır ama var bi bildikleri demekki yapmadıklarına göre satış stratejileri komisyon ödeyip ürün satmak üzerine demekki zaten ucuz olması gereken ürünleri pahalıya satarakta bunu çıkartıyorlardırHocam zaten 4-10 işgününe takılmıyorum farkınıdaysan. Amazon firması üzerinden satış yapan hawk göndericisi aynı şekilde hawk firması aynı ürünü 1 işgününde kargoya verirken kendi sitesinde neden böyle bir ayrımcılık yapıyor? Problem budur.
Aklı olan biri yorum yaptı.Ben birçok sitede satış yapıyorum ve burdaki olay tamamen puan ve algoritma üzerine kendi sitesinde isterse 9. günde kargoya versin ama bir şey olmuyor ama trendyol, hb , amazon bu tarz gecikmelerde puan düşüşü oluyor ve sistem o ürünü aramalarda daha geri plana atıyor ama hawk markası böyle yaparak bence akıllılık etmiyor çünkü e ticaret sitelerinin komisyon oranları çok yüksek ama kendi sitesinde bu komisyon yok türkiyede neredeyse en çok satan oyuncu koltuğu markası ve sitesinde komisyon düşüp hızlı kargo yapsa çok başarılı olacaktır ama var bi bildikleri demekki yapmadıklarına göre
Halen hak etmekten bahsediyorsun, sen değiştirmedikçe benim değiştirmemi bekleme.Halen aynı üslupla devam ediyorsunuz.
Sipariş verdiğim şeylerle ilgili en ufak bir bilginiz bile yok. Umarım bir gün hak ettiğiniz gibi bir kitleye ulaşırsınız.
Foruma cahillik seviyesi getirilse admin olursun sevgili kardeşim ne anlatıyorsunCahilliğe bak sen appledan bir ürün aldığında apple storeden mi geliyor sanıyorsun
Ya beyinsize bak hawk dediğin firmanın aylık ziyaretçisi sadece siteden 100k apple kadar büyük mü olması gerekiyor illa farklı tedarikçilere sahip olmak için.Cahil herif. Apple ile koltuk üreticisini bir tutarak örnek veriyorsun. Hawkın kaç deposu var onu söylesene sen
Mesaj otomatik birleştirildi:
O konuyu kapattık hocam şuan yönetici olupta nasıl forumda gezebilirleri tartışıyoruz.
Fabrika yöneticisiyim içeride 100 kişi aktif çalışıyor ofisimde takılıyorum sana mı soracağım hocamaaaa kardeşim burda olmamamız lazım yapma böyle şeyler. Bizim gidip clubda eğlenmemiz personele kötü davranmamız lazım.
![]()
Hahahaha olm sen ilk önce adamların kaç tane deposu var onu söylesene yaYa beyinsize bak hawk dediğin firmanın aylık ziyaretçisi sadece siteden 100k apple kadar büyük mü olması gerekiyor illa farklı tedarikçilere sahip olmak için.
Bende bu bilgiyi bekliyorum, hawk kaç depo söylemesi gerekiyor.Hahahaha olm sen ilk önce adamların kaç tane deposu var onu söylesene ya
Bende bir yöneticiyim içeride 45 çalışanım var. Ama bu şahıslara göre bizim burada olmamamız gerekiyor.Fabrika yöneticisiyim içeride 100 kişi aktif çalışıyor ofisimde takılıyorum sana mı soracağım hocam![]()
Bu arkadaşların çıkar telefonunu göster diyen dayıdan terk farkları pc başında oturup burada firma savunmalarıKonunun özeti hawkı haklı bulan arkadaşlar o kadar haksızlığa uğramış ki artık onlar için anormal gelen hakkını savunuyor oluşu insanların![]()