Neler Yeni

Hawk Kargo Haksızlığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GoverTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan Koçak
Şuanda araştırıyor kardeşim benim
Bende bir yöneticiyim içeride 45 çalışanım var. Ama bu şahıslara göre bizim burada olmamamız gerekiyor.

O değil de hocam hawkın kaç deposu var sen biliyor musun?
Hemen burayı terk eder misin, yönetici olunca beklemeye isyan edemezsin, forumda gezemezsin çık dışarı

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401

Hemen burayı terk eder misin, yönetici olunca beklemeye isyan edemezsin, forumda gezemezsin çık dışarı
Gidip müşterimden milyonluk çek alayım bari ama dur ben hawk kargomun peşine düşmüştüm. Uykularıma giriyor uyuyamıyorum.

Neyse fanboylar kaybolduğuna göre konu kapanmıştır. Ya da kim bilir belki hawkı arayıp abi sizin kaç deponuz var diye soruyor olabilir :)

Sonuç olarak sipariş iptal edilmiş olup amazondan sipariş verilmiştir. Bakalım 4 ila 10 işgünü bekliyormuyuz :)

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Sadettin Y

kudurmussun aslanım iyi ki lakırtı yapma dedik hala bir seyler zırvalıyon. Konudan bagımsız ins basarılı bir firman olur kardesim

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
kudurmussun aslanım iyi ki lakırtı yapma dedik hala bir seyler zırvalıyon. Konudan bagımsız ins basarılı bir firman olur kardesim
Öğrenci kardeşim git derslerine çalış. Ticarete atıldığın zaman müşteri memnuniyetinin her zaman ön planda tutulması gerektiğini unutma.

GoverTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan Koçak
Ben neden kudurayım yorumcu kardeşim :) Alay konusu oldun farkında değilsin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öğrenci ise kesin şuan sattığım ürünleri yiyor. Önünden geçiyor yada dolabında var farkında değil :D

Ya beyinsize bak hawk dediğin firmanın aylık ziyaretçisi sadece siteden 100k apple kadar büyük mü olması gerekiyor illa farklı tedarikçilere sahip olmak için.
Bu arada şimdi analiz ettirdim günlük site tıklanmaları 900-1500 arasında tahmini geziyor. Bu bilgisizlik şaka mı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Ben neden kudurayım yorumcu kardeşim :) Alay konusu oldun farkında değilsin :D

Öğrenci ise kesin şuan sattığım ürünleri yiyor. Önünden geçiyor yada dolabında var farkında değil :D

Bu arada şimdi analiz ettirdim günlük site tıklanmaları 900-1500 arasında tahmini geziyor. Bu bilgisizlik şaka mı :D
Hawkın günlük tıklanması 100k mı :O Yönetici kardeşlerim sesimi duyun gelin ortak fabrika kuralım koltuk üretelim :D

Ben koskoca ilac fabrikalarına mal veriyorum benim günlük 100k tıklanmam yok :/

Ronin34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Şafak Doğan
Aynı şey benim de başıma geldi perşembe günü sipariş verdim Salı günü geldi. Arkadaşım da vermişti 1 hafta sonra geldi

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Siz 2 ***** ne yaşıyorsunuz aylık ziyaretçisi 100k civarında dolaşıyor analize falan gerek yok direkt uygulamalar sayesinde görülebiliyor ticaret yapıyormuş aynen 10 yaşında velet sütünü iç yat utu hadi ya.

GoverTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan Koçak
Siz 2 ***** ne yaşıyorsunuz aylık ziyaretçisi 100k civarında dolaşıyor analize falan gerek yok direkt uygulamalar sayesinde görülebiliyor ticaret yapıyormuş aynen 10 yaşında velet sütünü iç yat utu hadi ya.
Hangi yazılımdan bakıyorsun facebook mu :D Veled dedi bak bak. Burada seviyesi düşük, bilgisi olmayan. Lise terk yada lisede okuyan sevgili kardeşim. Rezilliğin dillere destan oldu, herkes seni konuşuyor. Önce apple ile hawkı kıyasladın. Sonra hawkın deposunun her ilde olduğunu düşündüğünü beyan ettin nerdeyse. Sonrada dedin ki hawk 100 k tıklanma alıyor. Burada tek veled sensin. Seo şirketi olan bir arkadaşıma danıştım net olmamakla birlikte yazdığım gibi ortalama rakamı söyledi. Ah benim minik kardeşim zor bu kadar dalga konusu olmak. Yönetici kardeşlerim ışık var bu çocukta alın işe 1000 tl satışınızı 10000 hesaplar ama olsun iyi hissedersiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Hakaret için teşekkürler rapor edelim bari arkadaşı :D 10 yaşında demiş bide utanmaz :D

tragedy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yiğit Yücel
o iş öyle değil, amazon için ayrı bir depoları var ve orası çok daha hızlı çalışıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,000
Üyeler
168,071
Son üye
GLHF
Top Bottom