Neler Yeni

Hawk Kargo Haksızlığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GoverTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan Koçak
Bu üslupla devam edin belki günün birinde daha iyi bir seviyeye çıkarsınız.
Hawk sitesinden 1 kere sipariş verdim. Bunun konuyla alakası bile yok.
"X sayıda sipariş vermem" başka bir konuyla ilgili. Şimdiki durumla hiçbir alakası yok ve ben bunu överek bir yetenek olarak anlatmıyorum.
Daha fazla tartışmaya gerek yok "yönetici bey" :)
Benim üslubumda bir sorun yok. Ben sizin gibi muhalefet değil destek olmaya geldim. Benim tek vasfım sipariş vermek değil sizin gibi kitleleri anlayarak doğru ürünü satmak. İşimde yaşıma göre inanın çok başarılıyım.

Anlamanı beklemiyorum çünkü buraya gelme amacın isyan eden birinin canını sıkmaktı, ama cevabını aldığın için konudan çıkış yapabilirsin '' Sipariş vermeyi seven adam '' :)

Bence yukarı çık ve karşındaki insanın isyanını anla, yazdığını oku, yazdığımı oku sonuca ulaş tezini akşama bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin gibiler yüzünden satış yapılmıyor bu ülkede. Adam zaten belirtmiş şu kadar süre içerisinde ulaşır diye ayrıca gram bilgin olmadığından belirteyim. Her ürün aynı depodan çıkmıyor.
Kaç depoları var anlatsana :)

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
yönetici falan olsam forumda lakırtı yapmazdım mesela

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Sizin gibiler yüzünden satış yapılmıyor bu ülkede. Adam zaten belirtmiş şu kadar süre içerisinde ulaşır diye ayrıca gram bilgin olmadığından belirteyim. Her ürün aynı depodan çıkmıyor.
Şu bildiğimiz hawktan bahsediyoruz dimi? Hani şu bayrampaşada olan axis avm karşısında ki? Kaç depoları var anlatsana biraz

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Benim üslubumda bir sorun yok. Ben sizin gibi muhalefet değil destek olmaya geldim. Benim tek vasfım sipariş vermek değil sizin gibi kitleleri anlayarak doğru ürünü satmak. İşimde yaşıma göre inanın çok başarılıyım.

Anlamanı beklemiyorum çünkü buraya gelme amacın isyan eden birinin canını sıkmaktı, ama cevabını aldığın için konudan çıkış yapabilirsin '' Sipariş vermeyi seven adam '' :)

Bence yukarı çık ve karşındaki insanın isyanını anla, yazdığını oku, yazdığımı oku sonuca ulaş tezini akşama bekliyorum.

Halen aynı üslupla devam ediyorsunuz.
Sipariş verdiğim şeylerle ilgili en ufak bir bilginiz bile yok. Umarım bir gün hak ettiğiniz gibi bir kitleye ulaşırsınız.

GoverTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan Koçak
yönetici falan olsam forumda lakırtı yapmazdım mesela
Ben her yerdeyim sevgili kardeşim. Yönetici olunca foruma girip bildiğin konuda bilgi vermemek midir ? Ben bilgimi paylaşmazsam forumun ne anlamı var ? Buranın olayı zaten bilgi paylaşmak değil mi ? Boş yapmaya geldiğin için bir tuttun sanırım. Lakırtı yapan ben değilim sensin çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401

Hocam boşuna laf anlatmayın arkadaşın maaşı kesildi diye biraz sinirli o yüzden iğneleyici konuşuyor :D

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Kardeşim bekle sende neyin yaygarasını yapıyorsun sitede belirtmiş zaten 4-10 iş günü diye almasaydın o zaman

GoverTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan Koçak
Kardeşim bekle sende neyin yaygarasını yapıyorsun sitede belirtmiş zaten 4-10 iş günü diye almasaydın o zaman
Adamın isyanını okumadın bile, anlamadın çünkü yorum kasmaya geldin. Yaygara yok ortada ortalığı karıştırıp konuyu amacından saptıran sizsiniz.

tragedy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Konuya 5.sayfadan mı giriş yaptın? Haklısın fanboylar gelince böyle şeyler yaşanabiliyor.

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Şu bildiğimiz hawktan bahsediyoruz dimi? Hani şu bayrampaşada olan axis avm karşısında ki? Kaç depoları var anlatsana biraz
Cahilliğe bak sen appledan bir ürün aldığında apple storeden mi geliyor sanıyorsun

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Adamın isyanını okumadın bile, anlamadın çünkü yorum kasmaya geldin. Yaygara yok ortada ortalığı karıştırıp konuyu amacından saptıran sizsiniz.
O zaman gidip amazondan alsaymış niye sitesinden almış ben bile bakıyorum en hızlı nerde kargolama yapıyorlar ona göre sitesinden alıyorum

tragedy

80+
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom