Yardım Hawk kasalar iyi mi?

Shibou

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
961
Hawk'ın kendi kasaları çıktı karşıma ekranı da hoşuma gitti malzeme kalitesi vs. bilgisi olan var mı?
Pahalı, iyi bi markanın indirimleri vardı forumdan paylaşılmıştı psu ile 5-6k ya indiiyordu fiyat onu bulursam atayım sana.

Hawk'ın kendi kasaları çıktı karşıma ekranı da hoşuma gitti malzeme kalitesi vs. bilgisi olan var mı?
psu olmadan varsa psu suz bak kasa cidden iyi önünde ekran olması ayrı artı ama psu kalitesiz olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
psu olmadan varsa psu suz bak kasa cidden iyi önünde ekran olması ayrı artı ama psu kalitesiz olabilir
psu suz yokmuş hocam 6 yıldır rampagenin bi kasa üzerinde gelen 600w psu kullanıyorum bi sıkıntı çıkarmadı o çıkarmadıysa bence buda çıkarmaz kasanın bi fotosunu videosunu bulamadım o yüzden arada kaldım

psu suz yokmuş hocam 6 yıldır rampagenin bi kasa üzerinde gelen 600w psu kullanıyorum bi sıkıntı çıkarmadı o çıkarmadıysa bence buda çıkarmaz kasanın bi fotosunu videosunu bulamadım o yüzden arada kaldım
hocam siz nvdia kart kullanıyorsunuzdur çok güç çekmedigi için psu yeterli geliyordur ama 850w a güvenip 9070xt filan takarsan orası ayrı sorun

Son düzenleme:
hocam siz nvdia kart kullanıyorsunuzdur karç çok güç çekmedigi için psu yeterli geliyordur ama 850w a güvenip 9070xt filan takarsan orası ayrı sorun
valla tam da 9070xt yada 5070 almayı düşünüyordum sıkıntı yaratır diyorsun yani 9070xt de

valla tam da 9070xt yada 5070 almayı düşünüyordum sıkıntı yaratır diyorsun yani 9070xt de
hangi marka ile anlaştıkları önemli psu da bu tarz ürünlerde marka psu alınmalı üstüne ürünü gogole lens de aradıgımda su ürüne çok benzedigini gördüm

hangi marka ile anlaştıkları önemli psu da bu tarz ürünlerde marka psu alınmalı üstüne ürünü gogole lens de aradıgımda su ürüne çok benzedigini gördüm

hocam şu psu önermişti bi arkadaş 9070xt ye yetermi sıkıntı çıkartırmı bu peki
yorumlarda benim alacağım parçalar ile kullanan biri yorum yapmış sıkıntısız diyor
9070xt 7800X3D 32gb ram

gayet gzüel psu iyi marka
hocam bu 9070xt için girişler farklıymış galiba konuya pek hakim değilim 3x6 felan diyorlardı sanki uyarmı bu psu
kasa olarakta bu hoşuma gitti bunu düşünüyorum

hocam bu 9070xt için girişler farklıymış galiba konuya pek hakim değilim 3x6 felan diyorlardı sanki uyarmı bu psu
kasa olarakta bu hoşuma gitti bunu düşünüyorum

o kasayı begenmedim ve pahalı bu ürünü çekebilrisiniz

evet 9070xt lerde psu çok önemli güç girişi olarak 3 tane 8 pin güç girişi istiyor

o kasayı begenmedim ve pahalı bu ürünü çekebilrisiniz

evet 9070xt lerde psu çok önemli güç girişi olarak 3 tane 8 pin güç girişi istiyor
tamam hocam giriş uyumluysa sıkıntı yok bu psu alırım
kasa fotoda kötü duruyorda youtubeden videolarına ve amazondan alanların attığı fotolara baktım kasa çok güzel duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri