beratefesanir
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes ev,araba,eş yazar @krldogukan reis 2020'yi atlatalım yazar... D2020 yi sağ sağlim atlatmak
Herkes ev,araba,eş yazar @krldogukan reis 2020'yi atlatalım yazar... D2020 yi sağ sağlim atlatmak
amacım o yönde şuanda tek umut ettiğim şey 2020 yi bitirip 2021 e geçtiğimizde bize gelip fragman nasıldı ? denmesinden korkuyorumHerkes ev,araba,eş yazar @krldogukan reis 2020'yi atlatalım yazar... D
muhasebe bürosu açmakŞimdi burada sistem deyip vizyonsuzluk yapmayın. Ev olabilir,araba olabilir,bir insan olabilir,meslek olabilir,dünya turu olabilir vs.
Edit:Yazılım mühendisliği.
Benim de planlarım o şeklideİyi bir yazılım mühendisi olarak Silikon Vadisi'nde çalışmak.Lüks bir hayat içinde iyi bir eş ve tabiiki sağlık.
Sağlık, ağız tadı, beni bozmayacak kadar maddi zenginlik, iyi bir eş, iyi bir iş... Hepimize nasip olsun inşallah.Şimdi burada sistem deyip vizyonsuzluk yapmayın. Ev olabilir,araba olabilir,bir insan olabilir,meslek olabilir,dünya turu olabilir vs.
Şimdi benimde aklımı çeldin korkmaya başladımamacım o yönde şuanda tek umut ettiğim şey 2020 yi bitirip 2021 e geçtiğimizde bize gelip fragman nasıldı ? denmesinden korkuyorum
owıefoweıfu Çok iyi çokMSI rx570 armor itopyada stoklara girmesi
Bir zamanlar muhasebeci olmak için hayal kurardım, şimdi diploma için hayal kuruyorum.muhasebe bürosu açmak
yks ilk 4 binŞimdi burada sistem deyip vizyonsuzluk yapmayın. Ev olabilir,araba olabilir,bir insan olabilir,meslek olabilir,dünya turu olabilir vs.