- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,882
Peguot 3008 ve 5008 görmüştüm, tam bana göre diye düşündüm.
O şekildeki arabalar gözüme daha iyi geliyor.
Hocam hayalden bahsediyoruz yani 3008 falan daha giriş segmenti, şuan uçuk şeyler düşünün misal onun yerine Lamborghini İris o da bir Suv arabaPeguot 3008 ve 5008 görmüştüm, tam bana göre diye düşündüm.
Siyah zırhlı tanka benziuor
Doğrudur ama tek görüşte halen aklımda , o arabalara da sıra gelir.Hocam hayalden bahsediyoruz yani 3008 falan daha giriş segmenti, şuan uçuk şeyler düşünün misal onun yerine Lamborghini İris o da bir Suv araba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siyah zırhlı tanka benziuor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@SelimhanDF Urus demek istedim
İşte bu aşkDoğrudur ama tek görüşte halen aklımda , o arabalara da sıra gelir.
Çoğu kişi hep benzer arabalara sevdalı olur ama benimki ilk görüşte...
Hızlı almanaudi r8
Benimde Rr340 var sadece 3 basamak merdiven indim aktarıcı ve zincir iptal oldu![]()
santa cruz v10cc
araba değilde bundanım olsun isterdim açıkcası
yada intense m29
norco aurum c7.1 2016
specialized demo race
çok güzel aletler keşke bunlardan türkiyede olsa alım gücümüzde almaya el verse
bende 2015 aurum 6.2 var aktarıcısını kırdım aktarıcı cage arıyorum şimdi en azından xc de kırılan parça kolay bulunuyor fiyatı uygun oluyor dh de bi parça kırıyon tr de yok yurt dışından getirttirsen vergisiydi kargosuydu uçuyor bekliyom bakalım arkacaşın aktarıcıyı alıp bacaklarını kendi aktarıcıma takacağım büyük ihtimalleBenimde Rr340 var sadece 3 basamak merdiven indim aktarıcı ve zincir iptal oldu![]()
Allah kolaylık versinbende 2015 aurum 6.2 var aktarıcısını kırdım aktarıcı cage arıyorum şimdi en azından xc de kırılan parça kolay bulunuyor fiyatı uygun oluyor dh de bi parça kırıyon tr de yok yurt dışından getirttirsen vergisiydi kargosuydu uçuyor bekliyom bakalım arkacaşın aktarıcıyı alıp bacaklarını kendi aktarıcıma takacağım büyük ihtimalle