Hocam ben de çok beğeniyorum bu Teslaları fakat malum TR şartlarında elin adamının daha rahat aldığı araba bizim için imkansız oluyorTesla Model S Plaid
Uygun şartlarda 0'dan 100 km hıza 2 saniyede çıkabiliyor. Bir kere yan koltuğunda otursam bile yeter.
Alıntıyı görüntüle
Süre ayarlı.
Normal Tesla Model Y de güzel ama S Plaid gerçekten ayrı bir seviye. 0'dan 100'e 2 saniyede çıkabilmeyi aklım almıyor. Bu sürede yaklaşık 1.2 civarı G kuvveti uyguladığı söyleniyor. Bu da savaş uçağındaki bir pilotun normal kalkış esnasında yediği G kuvvetine yakın bir miktar demek oluyor.Hocam ben de çok beğeniyorum bu Teslaları fakat malum TR şartlarında elin adamının daha rahat aldığı araba bizim için imkansız oluyor
Gerçi bu ara Tesla çoğalmaya başladı Türkiyede.
Tabii onlar daha kolay satılıyor fakat dediğiniz model biraz lüks bir araç kategorisine giriyor bildiğim kadarıyla onlardan daha üst seviye o yüzden evet ayrı bir cazibesi var.Normal Tesla Model Y de güzel ama S Plaid gerçekten ayrı bir seviye. 0'dan 100'e 2 saniyede çıkabilmeyi aklım almıyor. Bu sürede yaklaşık 1.2 civarı G kuvveti uyguladığı söyleniyor. Bu da savaş uçağındaki bir pilotun kalkış esnasında yediği G kuvvetine yakın bir miktar demek oluyor.![]()
O pek kolay değil maalesef. Şu anda bahsettiğim araçtan Sahibinden üzerinde 2 adet ilan var ve 12-13 milyon TL civarındalar.Tabii onlar daha kolay satılıyor fakat dediğiniz model biraz lüks bir araç kategorisine giriyor bildiğim kadarıyla onlardan daha üst seviye o yüzden evet ayrı bir cazibesi var.
Umarım ülkemizde de bir gün bu araçlara biz de daha rahat ulaşırız.
Zaten benim ki umutsuz bir temenni maalesef , Tesla Y bile adam gibi gelse ülkeye ona bile razıyızO pek kolay değil maalesef. Şu anda bahsettiğim araçtan Sahibinden üzerinde 2 adet ilan var ve 12-13 milyon TL civarındalar.![]()
Toyota Corolla hybrid babacım yaMerhaba dostlarım merak ettim sizin hayalinizdeki araba nedir ?
Fotoları ile birlikte paylaşırsanız daha güzel olur.
Benim hayalim bu bebek : Range Rover Velar
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle