arabası motoru vs yapıldı bisikletini yapayım dedim
benim hayalimdeki bisiklet norco aurum hsp ön arka öhlins
esnemesi bi acayip sanki başka bir gezegenden gelmiş gibi duran bir bisiklet
Alıntıyı görüntüle
esnemesi bu şekilde:
değil basık hali bi farklıBu bildiğin basık bisiklet knk .d
trek seviyorum üzerindeki sonanım va en üst segment oluyor ve görünüşüde hoş ama farklı bi tasarıma geçseler kötü olmaz commencal gibi norco gibi her yeni versiyonlarında farklı şeyler deneseler güzel olur bence![]()
Trek Session 9.9 DH 27.5 Race Shop Limited used in L | buycycle
Buy a pre-owned Trek Session 9.9 DH 27.5 Race Shop Limited 2018 at buycycle - Striving to be the world's largest marketplace for used bikes. Up to 70% off.buycycle.com
Bu bildiğin basık bisiklet knk .d
knk ben kadrosunda değilim full fox set olsun okdeğil basık hali bi farklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
trek seviyorum üzerindeki sonanım va en üst segment oluyor ve görünüşüde hoş ama farklı bi tasarıma geçseler kötü olmaz commencal gibi norco gibi her yeni versiyonlarında farklı şeyler deneseler güzel olur bence
trek session 9.9 yerine specialized demo race tercih ederim hayalimdeki 2. bisiklet diyebilirim Alıntıyı görüntüle
bizim skate yavuz aksoy geliyor bazen onun bisikleti kullandıydım fena makinalardeğil basık hali bi farklı
trek seviyorum üzerindeki sonanım va en üst segment oluyor ve görünüşüde hoş ama farklı bi tasarıma geçseler kötü olmaz commencal gibi norco gibi her yeni versiyonlarında farklı şeyler deneseler güzel olur bence
trek session 9.9 yerine specialized demo race tercih ederim hayalimdeki 2. bisiklet diyebilirim Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
zengin zenci patron işi basık dh biz fukaralar gibi hector basmayız![]()
kadroda önemli sağlam bir şey bakıyorsam bütçem fazlaysa kesinlikle demo race tercih ederim öhlins süspansiyonlar shock deneyenler güzel diyor maşasını kullanan yabancılarda memnun olduğunu söylüyor alıp denemek istediğim maşalardanknk ben kadrosunda değilim full fox set olsun ok
fox hiç deneme fırsatım olmadı tepmesi ve nasıl hissiyatı yumuşakmı yoksa hantalmı 2017 boxxer 2019 debonair 2014 sanırım emin değilim manitou vs denedim ama hiç fox deneme şansım olmadıknk ben kadrosunda değilim full fox set olsun ok
bizim skate yavuz aksoy geliyor bazen onun bisikleti kullandıydım fena makinalar
Knk bana fazla büyük geldi ama onlar rahat kullanıyorkadroda önemli sağlam bir şey bakıyorsam bütçem fazlaysa kesinlikle demo race tercih ederim öhlins süspansiyonlar shock deneyenler güzel diyor maşasını kullanan yabancılarda memnun olduğunu söylüyor alıp denemek istediğim maşalardan
formula nero r maşayıda keşke deneyebilsem triple air olması bir avataj sağlıyormu hissiyatı nasıl vs merak etmiyor değilim adamların çok garip teknolojide maşaları var
freeride için manito derim geçerim gerek tepmesi vs çalışması bambaşka 3.5 kilo ama arkadaşın bisikletde denediğimde hiç 3.5 kilo olduğunu hissettirmiyor aşırı tepiyor irt sistemi ile maşa şu anda daha smmooth da çalışıyor boxxeri almadan önce ilanlarda manitou dorado görseydim direkt kapardım
fox hiç deneme fırsatım olmadı tepmesi ve nasıl hissiyatı yumuşakmı yoksa hantalmı 2017 boxxer 2019 debonair 2014 sanırım emin değilim manitou vs denedim ama hiç fox deneme şansım olmadı
Hissiyat olarak güzeldi yumuşakdı baya kucuk seyde tepki veriyor sert degil ama kilo ayarı fln bana görede degildi yani kendisine gore ayarlamisdi havasini normal olarakkadroda önemli sağlam bir şey bakıyorsam bütçem fazlaysa kesinlikle demo race tercih ederim öhlins süspansiyonlar shock deneyenler güzel diyor maşasını kullanan yabancılarda memnun olduğunu söylüyor alıp denemek istediğim maşalardan
formula nero r maşayıda keşke deneyebilsem triple air olması bir avataj sağlıyormu hissiyatı nasıl vs merak etmiyor değilim adamların çok garip teknolojide maşaları var
freeride için manito derim geçerim gerek tepmesi vs çalışması bambaşka 3.5 kilo ama arkadaşın bisikletde denediğimde hiç 3.5 kilo olduğunu hissettirmiyor aşırı tepiyor irt sistemi ile maşa şu anda daha smmooth da çalışıyor boxxeri almadan önce ilanlarda manitou dorado görseydim direkt kapardım
fox hiç deneme fırsatım olmadı tepmesi ve nasıl hissiyatı yumuşakmı yoksa hantalmı 2017 boxxer 2019 debonair 2014 sanırım emin değilim manitou vs denedim ama hiç fox deneme şansım olmadı
arabası motoru vs yapıldı bisikletini yapayım dedim
benim hayalimdeki bisiklet norco aurum hsp ön arka öhlins
esnemesi bi acayip sanki başka bir gezegenden gelmiş gibi duran bir bisiklet
Alıntıyı görüntüle
esnemesi bu şekilde: