Neler Yeni

hayalinizdeki bisiklet nedir

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
arabası motoru vs yapıldı bisikletini yapayım dedim

benim hayalimdeki bisiklet norco aurum hsp ön arka öhlins

esnemesi bi acayip sanki başka bir gezegenden gelmiş gibi duran bir bisiklet
2F648F67-F32C-4641-9494-1E8469196350.jpeg

esnemesi bu şekilde:

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
arabası motoru vs yapıldı bisikletini yapayım dedim

benim hayalimdeki bisiklet norco aurum hsp ön arka öhlins

esnemesi bi acayip sanki başka bir gezegenden gelmiş gibi duran bir bisiklet
Alıntıyı görüntüle

esnemesi bu şekilde:

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bu bildiğin basık bisiklet knk .d

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
değil basık hali bi farklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

trek seviyorum üzerindeki sonanım va en üst segment oluyor ve görünüşüde hoş ama farklı bi tasarıma geçseler kötü olmaz commencal gibi norco gibi her yeni versiyonlarında farklı şeyler deneseler güzel olur bence

trek session 9.9 yerine specialized demo race tercih ederim hayalimdeki 2. bisiklet diyebilirim
1686782848189.jpeg

3041E773-7530-480E-8F97-D3485D89E08A.jpeg

zengin zenci patron işi basık dh biz fukaralar gibi hector basmayız 🥱

Son düzenleme:

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz

trek seviyorum üzerindeki sonanım va en üst segment oluyor ve görünüşüde hoş ama farklı bi tasarıma geçseler kötü olmaz commencal gibi norco gibi her yeni versiyonlarında farklı şeyler deneseler güzel olur bence

trek session 9.9 yerine specialized demo race tercih ederim hayalimdeki 2. bisiklet diyebilirim Alıntıyı görüntüle
knk ben kadrosunda değilim full fox set olsun ok

trek session 9.9 yerine specialized demo race tercih ederim hayalimdeki 2. bisiklet diyebilirim Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
zengin zenci patron işi basık dh biz fukaralar gibi hector basmayız 🥱
bizim skate yavuz aksoy geliyor bazen onun bisikleti kullandıydım fena makinalar

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
benim hayalimde demo 29 ya aşığım resmen alete

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kadroda önemli sağlam bir şey bakıyorsam bütçem fazlaysa kesinlikle demo race tercih ederim öhlins süspansiyonlar shock deneyenler güzel diyor maşasını kullanan yabancılarda memnun olduğunu söylüyor alıp denemek istediğim maşalardan

formula nero r maşayıda keşke deneyebilsem triple air olması bir avataj sağlıyormu hissiyatı nasıl vs merak etmiyor değilim adamların çok garip teknolojide maşaları var

freeride için manito derim geçerim gerek tepmesi vs çalışması bambaşka 3.5 kilo ama arkadaşın bisikletde denediğimde hiç 3.5 kilo olduğunu hissettirmiyor aşırı tepiyor irt sistemi ile maşa şu anda daha smmooth da çalışıyor boxxeri almadan önce ilanlarda manitou dorado görseydim direkt kapardım

bizim skate yavuz aksoy geliyor bazen onun bisikleti kullandıydım fena makinalar
fox hiç deneme fırsatım olmadı tepmesi ve nasıl hissiyatı yumuşakmı yoksa hantalmı 2017 boxxer 2019 debonair 2014 sanırım emin değilim manitou vs denedim ama hiç fox deneme şansım olmadı

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
kadroda önemli sağlam bir şey bakıyorsam bütçem fazlaysa kesinlikle demo race tercih ederim öhlins süspansiyonlar shock deneyenler güzel diyor maşasını kullanan yabancılarda memnun olduğunu söylüyor alıp denemek istediğim maşalardan

formula nero r maşayıda keşke deneyebilsem triple air olması bir avataj sağlıyormu hissiyatı nasıl vs merak etmiyor değilim adamların çok garip teknolojide maşaları var

freeride için manito derim geçerim gerek tepmesi vs çalışması bambaşka 3.5 kilo ama arkadaşın bisikletde denediğimde hiç 3.5 kilo olduğunu hissettirmiyor aşırı tepiyor irt sistemi ile maşa şu anda daha smmooth da çalışıyor boxxeri almadan önce ilanlarda manitou dorado görseydim direkt kapardım

fox hiç deneme fırsatım olmadı tepmesi ve nasıl hissiyatı yumuşakmı yoksa hantalmı 2017 boxxer 2019 debonair 2014 sanırım emin değilim manitou vs denedim ama hiç fox deneme şansım olmadı
Knk bana fazla büyük geldi ama onlar rahat kullanıyor

Hissiyat olarak güzeldi yumuşakdı baya kucuk seyde tepki veriyor sert degil ama kilo ayarı fln bana görede degildi yani kendisine gore ayarlamisdi havasini normal olarak

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Pinokyo bisikletler hep ilgimi çekmiştir

images (31).jpeg

Ve bu ortadan vitesli polo bisikletler. Açıkcası bi ilgi uyandırıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR