kullandığım ducky one 2 mini glorious model o kulaklık olarakta kulaküstü sevmediğim için normal bi kulakiçi kulaklık kullanıyomKullandığınız:
Hayalinizdeki:
şeklinde yazarsanız daha iyi olur.
Kullandığım:SteelSeries Rival 3, Eski Membrane HP klavye (değişecek baya kararsızım) Rampage Alpha-X
Hayalimdeki:Steelseries Rival 650-SteelSeries Apex Pro- Steelseries Arctis Pro Wireless
Sizin ekipmanlarınız ve hayalinizdeki ekimpanlar nelerdir?
Evet ve garip bi şekilde internetten bilek desteği de satılmıyor adamakıllı. Hiç deri bilek desteği kullanmadım kullansam tabi ki bırakmam ama ihtiyaç duymadığım için g513 almazdım.Apex PRO bence abartılan kadar iyi değil, tamam çok kaliteli ama abicim o bilek desteği yakışmamış o bütçeye.
Benim de elimden geldiğince abartmadan isteklerim şu olurdu (yine biraz abartı kaçabilir) ss sensei ten- logitech g513- razer kraken tournament edition yeşil- yine yüksek bütçe oldu ama daha ucuzSS Arctis 1 ve SS Rival 110, gayet rahat ve iyiler.
https://www.itopya.com/razer-hammerhead-true-wireless-kulaklik/ kablosuzunu buldum :dkullandığım ducky one 2 mini glorious model o kulaklık olarakta kulaküstü sevmediğim için normal bi kulakiçi kulaklık kullanıyom
hayalimdekiler sadece kulaklığı değiştirmek isterim tr de olsa razer ın hammerhead kulakiçi kulaklığı var kablolu onu alırdım
yok knk onun kablosuz değil kablolu versiyonunu arıyorum benBenim de elimden geldiğince abartmadan isteklerim şu olurdu (yine biraz abartı kaçabilir) ss sensei ten- logitech g513- razer kraken tournament edition yeşil- yine yüksek bütçe oldu ama daha ucuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.itopya.com/razer-hammerhead-true-wireless-kulaklik/ kablosuzunu buldum :d
Umarım bulursunyok knk onun kablosuz değil kablolu versiyonunu arıyorum ben
bulsamda alamam en az 1.5k falandırUmarım bulursun
KullandığımKullandığınız:
Hayalinizdeki:
şeklinde yazarsanız daha iyi olur.
Kullandığım:SteelSeries Rival 3, Eski Membrane HP klavye (değişecek baya kararsızım) Rampage Alpha-X
Hayalimdeki:Steelseries Rival 650-SteelSeries Apex Pro- Steelseries Arctis Pro Wireless
Sizin ekipmanlarınız ve hayalinizdeki ekimpanlar nelerdir?
ducky one 2 yu nereden aldın türkiyede satılıyor mu ?kullandığım ducky one 2 mini glorious model o kulaklık olarakta kulaküstü sevmediğim için normal bi kulakiçi kulaklık kullanıyom
hayalimdekiler sadece kulaklığı değiştirmek isterim tr de olsa razer ın hammerhead kulakiçi kulaklığı var kablolu onu alırdım
hepsiburadadan aldımducky one 2 yu nereden aldın türkiyede satılıyor mu ?