Hayalinizdeki Klavye-Mouse-Kulaklık Seti?

Apex PRO bence abartılan kadar iyi değil, tamam çok kaliteli ama abicim o bilek desteği yakışmamış o bütçeye.

Kullandığınız:
Hayalinizdeki:

şeklinde yazarsanız daha iyi olur.
Kullandığım:SteelSeries Rival 3, Eski Membrane HP klavye (değişecek baya kararsızım) Rampage Alpha-X

Hayalimdeki:Steelseries Rival 650-SteelSeries Apex Pro- Steelseries Arctis Pro Wireless

Sizin ekipmanlarınız ve hayalinizdeki ekimpanlar nelerdir?
kullandığım ducky one 2 mini glorious model o kulaklık olarakta kulaküstü sevmediğim için normal bi kulakiçi kulaklık kullanıyom

hayalimdekiler sadece kulaklığı değiştirmek isterim tr de olsa razer ın hammerhead kulakiçi kulaklığı var kablolu onu alırdım

Apex PRO bence abartılan kadar iyi değil, tamam çok kaliteli ama abicim o bilek desteği yakışmamış o bütçeye.
Evet ve garip bi şekilde internetten bilek desteği de satılmıyor adamakıllı. Hiç deri bilek desteği kullanmadım kullansam tabi ki bırakmam ama ihtiyaç duymadığım için g513 almazdım.

G203 Lightsync + Hyperx Aloy Core + Drop Plus + SteelSeries Qck (boyut farketmez)

Fazlasına gerek yok.

SS Arctis 1 ve SS Rival 110, gayet rahat ve iyiler.
👌 Benim de elimden geldiğince abartmadan isteklerim şu olurdu (yine biraz abartı kaçabilir) ss sensei ten- logitech g513- razer kraken tournament edition yeşil- yine yüksek bütçe oldu ama daha ucuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kullandığım ducky one 2 mini glorious model o kulaklık olarakta kulaküstü sevmediğim için normal bi kulakiçi kulaklık kullanıyom

hayalimdekiler sadece kulaklığı değiştirmek isterim tr de olsa razer ın hammerhead kulakiçi kulaklığı var kablolu onu alırdım
https://www.itopya.com/razer-hammerhead-true-wireless-kulaklik/ kablosuzunu buldum :d

Kullandığınız:
Hayalinizdeki:

şeklinde yazarsanız daha iyi olur.
Kullandığım:SteelSeries Rival 3, Eski Membrane HP klavye (değişecek baya kararsızım) Rampage Alpha-X

Hayalimdeki:Steelseries Rival 650-SteelSeries Apex Pro- Steelseries Arctis Pro Wireless

Sizin ekipmanlarınız ve hayalinizdeki ekimpanlar nelerdir?
Kullandığım
Gamepower Medusa7.1 kulaklık
Rampage KB-R73 Klavye
Rampage SMX R-50 Mouse

Hayalimdeki
Corsair HS35 STEREO Mavi Kulaklık
Steel Series Apex 3 Klavye
Hyper X Pulsefire Mouse

Bu aralar çok sıkışığım ama idare ediyoruz işte inşallah hayalimi gerçekleştiririm

kullandığım: Corsair Void Elite, aorus m2, laptop klavyesi :D
hayal: Corsair Virtuoso, dark core rgb se, k70 cherry mx speed mk2 rapidfire

Kullandığım: G203, Ofis klavyesi , Arctis 3
Hayalim: Cloud Alpha S , Steelseries Apex pro

ducky one 2 yu nereden aldın türkiyede satılıyor mu ?

Geri