Neler Yeni

Hayalinizdeki Meslek

Rulep

80+ Gold
Diş hekimliği
pc mühendisliğide istiyorum ama yazılım öğrenesim gelmiyor sıkılıyorum oyun oynuyom

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Arkadaşlar merhaba.
Hayalinizde ki meslek nedir, ileride ne olmak istiyorsunuz, sizi bu mesleğe iten sebep nedir? Nedenleri ile birlikte açıklarsanız sevinirim.

Benim hayalimdeki meslek her zaman öğretmenlik olmuştur. Her zaman maneviyatı maddiyattan üstün tuttuğum için bu meslekteki iş ahlakını ve kutsallığını sevdim.
Çevremde de çok öğretmen bu da etken.

Sizin hayalinizdeki meslekler nelerdir?

Sınav döneminde olan, meslek seçiminde kafası karışık olan genç arkadaşlarımıza da faydalı olması dileği ile.
images (14).jpeg

2mApoo

80+ Silver
BeatMaker / Producer
Yada en kötü hukuk okurum veya PDR

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Arkadaşlar merhaba.
Hayalinizde ki meslek nedir, ileride ne olmak istiyorsunuz, sizi bu mesleğe iten sebep nedir? Nedenleri ile birlikte açıklarsanız sevinirim.

Benim hayalimdeki meslek her zaman öğretmenlik olmuştur. Her zaman maneviyatı maddiyattan üstün tuttuğum için bu meslekteki iş ahlakını ve kutsallığını sevdim.

Sınav döneminde olan, meslek seçiminde kafası karışık olan genç arkadaşlarımıza da faydalı olması dileği ile.
Bilgisayarcı dükkanı açıp milleti kazıklayacağım :D

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
CesarVialpando
Arkadaşlar merhaba.

Şu an ekonomi okuyorum. İleride çok iyi bir ekonomist olup kendi şirketimi kurmak istiyorum.

Top Bottom