Neler Yeni

Hayalinizdeki Meslek

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,767
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Harbiye pilotluğu

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Arkadaşlar merhaba.
Hayalinizde ki meslek nedir, ileride ne olmak istiyorsunuz, sizi bu mesleğe iten sebep nedir? Nedenleri ile birlikte açıklarsanız sevinirim.

Benim hayalimdeki meslek her zaman öğretmenlik olmuştur. Her zaman maneviyatı maddiyattan üstün tuttuğum için bu meslekteki iş ahlakını ve kutsallığını sevdim.
Çevremde de çok öğretmen bu da etken.

Sizin hayalinizdeki meslekler nelerdir?

Sınav döneminde olan, meslek seçiminde kafası karışık olan genç arkadaşlarımıza da faydalı olması dileği ile.
Gastronomi okumak istiyorum, inşallah bir gün o da olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
morofobik
Steam
Yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
https://www.reddit.com/user/morofobik
Arkadaşlar merhaba.
Hayalinizde ki meslek nedir, ileride ne olmak istiyorsunuz, sizi bu mesleğe iten sebep nedir? Nedenleri ile birlikte açıklarsanız sevinirim.

Benim hayalimdeki meslek her zaman öğretmenlik olmuştur. Her zaman maneviyatı maddiyattan üstün tuttuğum için bu meslekteki iş ahlakını ve kutsallığını sevdim.

Sınav döneminde olan, meslek seçiminde kafası karışık olan genç arkadaşlarımıza da faydalı olması dileği ile.
benimki pilotluk ileride ne olacağıma hala karar vermiş değilim hayalimin pilotluk olması çocukluğumdan beridir gökyüzüne daha doğrusu uzaya karşı bir ilgim olması aslında çocukken astronot olmak istiyordum ama büyüyünce gerçekleri görmeye başladım :)
Ayrıca pilotluk sayesinde dünyayı görme şansım da olacak en çok gitmeyi istediğim ülke norveç sebebi ise gökyüzünün mükemmelliği umarım sadece hayalde kalmaz

Fear

80+
Arkadaşlar merhaba.

Valla hukuk istiyoru ama sözelci olduğum için eşit ağırlıktan sınava girip matematik yapamayacağım için kazanamıyacağım 🥲
Sistem öyle saçma ki ben trigonometri yaparsam hukuk kazanabiliyorum ama hiç kimse sormuyor içimde adalet duygusu varmı diye 😒
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimki pilotluk ileride ne olacağıma hala karar vermiş değilim hayalimin pilotluk olması çocukluğumdan beridir gökyüzüne daha doğrusu uzaya karşı bir ilgim olması aslında çocukken astronot olmak istiyordum ama büyüyünce gerçekleri görmeye başladım :)
Ayrıca pilotluk sayesinde dünyayı görme şansım da olacak en çok gitmeyi istediğim ülke norveç sebebi ise gökyüzünün mükemmelliği umarım sadece hayalde kalmaz
Benimde vardı bir ara pilot olma hayalim ama gözlerinde hiçbir problem olmaması gerekiyor :( benimde gözler bozuk olduğu için maalesef...

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Size Biraz Saçma Gelecek ama Siyasetçi olmak istiyorum.

Sami Järvi

80+ Silver
Hayalimdeki mesleği okuyorum zaten bir de ikinci sınıfta yavaştan bir cloud işine sarmaya başlayacağım geleceğin meslekleri orada

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Uçak mühendisi, sebebi yok içten geliyor.
Sana sayısal 5k İTÜ Uçak mühendisliği yazdım.
Askeri pilot. Nedeni yok bir anda başladı.
Sana MSÜ'den 380 puan hava harp yazdım.
ANE BEN ESPORCU OLCAM
Sana bişey yazmadım
ANE BEN TIP OKİCAM
Sana 5k Akdeniz Tıp yazdım.

Diş hekimliği
pc mühendisliğide istiyorum ama yazılım öğrenesim gelmiyor sıkılıyorum oyun oynuyom
Sana 23k da Dokuz Eylül diş yazdım.

Valla hukuk istiyoru ama sözelci olduğum için eşit ağırlıktan sınava girip matematik yapamayacağım için kazanamayacağım 🥲
Sistem öyle saçma ki ben trigonometri yaparsam hukuk kazanabiliyorum ama hiç kimse sormuyor içimde adalet duygusu var mı diye 😒

Benimde vardı bir ara pilot olma hayalim ama gözlerinde hiçbir problem olmaması gerekiyor :( benimde gözler bozuk olduğu için maalesef...
Dostum Hukuk eskiden sözel bölümdeydi zaten, daha belirleyici olması için Eşit Ağırlığa aldılar, halbuki hukukla matematiğin bir gram alakası yok.

Tankman

80+ Bronze
Itfayeci olmak istiyorum niye bilmiyorum ama ne zaman ne olmak istiyosun sorusu sorulsa itfsyeci diyorum ama nedenini bende bilmiyom

Top Bottom