stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,599
Harbiye pilotluğu
Gastronomi okumak istiyorum, inşallah bir gün o da olacak.Arkadaşlar merhaba.
Hayalinizde ki meslek nedir, ileride ne olmak istiyorsunuz, sizi bu mesleğe iten sebep nedir? Nedenleri ile birlikte açıklarsanız sevinirim.
Benim hayalimdeki meslek her zaman öğretmenlik olmuştur. Her zaman maneviyatı maddiyattan üstün tuttuğum için bu meslekteki iş ahlakını ve kutsallığını sevdim.
Çevremde de çok öğretmen bu da etken.
Sizin hayalinizdeki meslekler nelerdir?
Sınav döneminde olan, meslek seçiminde kafası karışık olan genç arkadaşlarımıza da faydalı olması dileği ile.
benimki pilotluk ileride ne olacağıma hala karar vermiş değilim hayalimin pilotluk olması çocukluğumdan beridir gökyüzüne daha doğrusu uzaya karşı bir ilgim olması aslında çocukken astronot olmak istiyordum ama büyüyünce gerçekleri görmeye başladımArkadaşlar merhaba.
Hayalinizde ki meslek nedir, ileride ne olmak istiyorsunuz, sizi bu mesleğe iten sebep nedir? Nedenleri ile birlikte açıklarsanız sevinirim.
Benim hayalimdeki meslek her zaman öğretmenlik olmuştur. Her zaman maneviyatı maddiyattan üstün tuttuğum için bu meslekteki iş ahlakını ve kutsallığını sevdim.
Sınav döneminde olan, meslek seçiminde kafası karışık olan genç arkadaşlarımıza da faydalı olması dileği ile.
Valla hukuk istiyoru ama sözelci olduğum için eşit ağırlıktan sınava girip matematik yapamayacağım için kazanamıyacağımArkadaşlar merhaba.
Benimde vardı bir ara pilot olma hayalim ama gözlerinde hiçbir problem olmaması gerekiyorbenimki pilotluk ileride ne olacağıma hala karar vermiş değilim hayalimin pilotluk olması çocukluğumdan beridir gökyüzüne daha doğrusu uzaya karşı bir ilgim olması aslında çocukken astronot olmak istiyordum ama büyüyünce gerçekleri görmeye başladım
Ayrıca pilotluk sayesinde dünyayı görme şansım da olacak en çok gitmeyi istediğim ülke norveç sebebi ise gökyüzünün mükemmelliği umarım sadece hayalde kalmaz
Sana sayısal 5k İTÜ Uçak mühendisliği yazdım.Uçak mühendisi, sebebi yok içten geliyor.
Sana MSÜ'den 380 puan hava harp yazdım.Askeri pilot. Nedeni yok bir anda başladı.
Sana bişey yazmadımANE BEN ESPORCU OLCAM
Sana 5k Akdeniz Tıp yazdım.ANE BEN TIP OKİCAM
Sana 23k da Dokuz Eylül diş yazdım.Diş hekimliği
pc mühendisliğide istiyorum ama yazılım öğrenesim gelmiyor sıkılıyorum oyun oynuyom
Dostum Hukuk eskiden sözel bölümdeydi zaten, daha belirleyici olması için Eşit Ağırlığa aldılar, halbuki hukukla matematiğin bir gram alakası yok.Valla hukuk istiyoru ama sözelci olduğum için eşit ağırlıktan sınava girip matematik yapamayacağım için kazanamayacağım
Sistem öyle saçma ki ben trigonometri yaparsam hukuk kazanabiliyorum ama hiç kimse sormuyor içimde adalet duygusu var mı diye
Post automatically merged:
Benimde vardı bir ara pilot olma hayalim ama gözlerinde hiçbir problem olmaması gerekiyorbenimde gözler bozuk olduğu için maalesef...
Sağ olun hocam. Fakat benim istediğim üniversite 3.828 sıralama istiyor.Sana 5k Akdeniz Tıp yazdım.
Sana da sözel 10k Akdeniz Gastronomi yazdım.Gastronomi okumak istiyorum, inşallah bir gün o da olacak.