Neler Yeni

Hayalinizdeki Meslek

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,426
İsim
Diyarhan
Yenilenebilir Enerji dalında güzel keyifli bir bölüm.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba.
Hayalinizde ki meslek nedir, ileride ne olmak istiyorsunuz, sizi bu mesleğe iten sebep nedir? Nedenleri ile birlikte açıklarsanız sevinirim.

Benim hayalimdeki meslek her zaman öğretmenlik olmuştur. Her zaman maneviyatı maddiyattan üstün tuttuğum için bu meslekteki iş ahlakını ve kutsallığını sevdim.
Çevremde de çok öğretmen bu da etken.

Sizin hayalinizdeki meslekler nelerdir?

Sınav döneminde olan, meslek seçiminde kafası karışık olan genç arkadaşlarımıza da faydalı olması dileği ile.
Para derdim olmasa sanat alanında olurdu

Resim
Seyehat
Dans
Sempozyumlar
Gösteriler
Gezi alanları
Turlar
vs.

Para derdim olsaydı
Sins abi

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Meslek olarak bilgisayar mühendisliği uzun zamandır istediğim bir meslek. Tabii ileride gitarda uzmanlaşınca şöyle bir kurs tarzı yer açma hayallerim de yok değil.

Basrii

80+ Bronze
Mercedes hoşdere fabrikasında kariyer olarak yükselip beyaz yakalı konumunda çalışmak, maneviyatı geliştiremediğim için maddiyattan yürüyorum...

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayalim Otomasyon. Nedeni babamın mesleği ve sevmem

Son düzenleme:
Eroin, kenevir, meth üreticiliği. Ekibim hazır. Kurtlar Vadisindeki Halo Dayı gibi kendimizi öldü gösterip satış yapacağım.
Başka soru?
Bedavaya amelelik yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayar mühendisi (yazılım[donanım hobi olarak]), teorik fizikçi bunlar en çok istediklerim bunlar hariç matematik profesörü de olabilir ama askeri pilot yada pilotlukda çok istiyorum

Son düzenleme:
Top Bottom