ahmetkoklu
80+
- Reaksiyon skoru
- 185
18 yasindayim cidden su yasima kadar maddi imkanimiz olsa bile ne gezmeye gideriz nede disarda yemek yemek olsun uada arkadas ortami ile gezme tozma olsun hicbiri olmadi bu yasima kadar cogunluk zamanda hep evdeydim. Bir anım yok sadece pc basinda geçti hayatimin cogunlugu internette tanistiktan bir gün sonrasi beni engelleyen insanlar disinda adam akilli bir sosyal hayatim olmadı ama sükür ediyorum cunku kimisinin imkani olmuyor.
Kafam sürekli dolu her saniye işte calışırken bile kimse ile konusmuyorum sadece düsünuyorum eve geliyorum evdede dusunuyorum uyuyorum uyurkende surekli dusunuyorum kafam hic durmuyor. İleride ne olacak. Simdi bombos sadece ders calisip biryandan kendimi ilgilendigim islerde gelistiriyorum nereye varacagim herseyi asiri derecede takiyorum disari ciktigimda stres oluyorum sadece para kazanmak istiyorum.
Ve ailem bunca sene hic disari cikmayıp birikim yaptı altın ev araba almak için.
Hepsi ak partiye oy veriyor. Asgari ucret ile gecinilir gözü ile bakiyorlar.
Kafam sürekli dolu her saniye işte calışırken bile kimse ile konusmuyorum sadece düsünuyorum eve geliyorum evdede dusunuyorum uyuyorum uyurkende surekli dusunuyorum kafam hic durmuyor. İleride ne olacak. Simdi bombos sadece ders calisip biryandan kendimi ilgilendigim islerde gelistiriyorum nereye varacagim herseyi asiri derecede takiyorum disari ciktigimda stres oluyorum sadece para kazanmak istiyorum.
Ve ailem bunca sene hic disari cikmayıp birikim yaptı altın ev araba almak için.
Hepsi ak partiye oy veriyor. Asgari ucret ile gecinilir gözü ile bakiyorlar.