Hayat nasıl gidiyor ?

Anneme sinir oluyorum. Arkadaşlarına dışarı çıkmıyor evde bilgisayarada hep diyor benim için. Ben çıkmak istiyorum ama arkadaşlarım çıkmıyor. Tek başıma bir şey yapamayacağım için evde duruyorum bende.

Deme hocam allah korusun çok kötü bir his stres tedirginlik sıkılman daha iyi bak.
Anlamıyorsun beni bunlar hayatın içinde var ama ben hiç yaşamdım tek heyecanım okuldaki sınavlardı onlarda yok

Anlamıyorsun beni bunlar hayatın içinde var ama ben hiç yaşamdım tek heyecanım okuldaki sınavlardı onlarda yok
Hocam böyle heyecanlar olmasın zaten daha güzelleri nasip olsun sana :D

Ben heyecan arayınca imzadaki 10 yıllık sistemin ramleri takıp çıkarıyorum her seferinde temassızlık yapıyor ben de ram yandı diye ter sıza sıza sök tak sök tak
Gerilim oluyor

Öğlen uyanış, kahvaltı, sıcakta bunalma erime, akşam yemeği, dizi/film, forum ve yatış.

Kitap okumaktan gözlerim köreldi.
1 günlük rutinim şöyle
9.0 kalkış
10 kahvaltı
11 den 3 e kadar kitap
3te 2 saar reko atıyorum cs go da
Sonra yine akşama kadar kitap
Arda foruma bakıyorum
Karantina başından beri 200 kitap okumuşumdur
Ha bide gece dizi izliyorum

Bu sene 10. sınıfa geçtim. Gittiğim okuldan nefret ediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum, sırf okul yüzünden açıktan okumayı bile düşünüyorum. Sınava çalışmadığıma, zamanında ailemle doğru düzgün okul araştırmadığıma pişmanım. Keşke zamanı geriye alabilsek...

Bu sene 10. sınıfa geçtim. Gittiğim okuldan nefret ediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum, sırf okul yüzünden açıktan okumayı bile düşünüyorum. Sınava çalışmadığıma, zamanında ailemle doğru düzgün okul araştırmadığıma pişmanım. Keşke zamanı geriye alabilsek...
Okulun neyi var ki ?

Benim için hayat çok sıkıcı geçiyor hele şu zamanlarda evden hiç çıkmıyorum üstüne hasta da oldum bu havada ohh.
Hayat güzel diyebiliriz arada çalışıp harçlığımı çıkartıyorum hafta sonlarıda yiyorum araba alıcaktık o iş olmadı sıfır araba kalmamış olsaydı çok daha güzel olacaktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,295
Üyeler
187,311
Son üye
zampilasso
Geri