Neler Yeni

Hayatım aşırı kötü gidiyor

Exercitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aytuğ Zeyrek
Evet dostlar daha önce böyle bir konu açmıştım. Ancak şimdi durum daha vahim. 15 Eylül'de Annem'i kaybettim. Hayatım bayır aşağı gidiyor. Beni hayata bağlayacak en ufak şey kalmadı. Hayatımda sevdiğim hiç bir şey yok. Kız eli değmedi elime. Tipsizim. Özgüvensizim. Zayıfım. Hayata 10-0 geriden başladım resmen. Ne yapmam lazım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mustafa
Kendine bir hedef köy örn: spor yapcam, yeni bir pc toplayacağım, ehliyet alıp yeni bir araba alacağım, evimi yenileyeceğim vb vb vb. Bunun gibi kendine bir hedef koyup yolda ilerlersen hayata yavaş yavaş bağlanırsın yada hayatının sonuna kadar Selahattin özdemir dinleyip mazot çekerek hiçbir anlamı olmayan bir hayat yaşarsın

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
alp
Yaşın kaç ve bir mesleğin var mı dostum

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
alp
Dostum o yaşta yapman gereken kafanda iş belirleyip hayatını ona göre sekillendirmen onun peşinden koşup isin için yaşaman sana şuan sadece bunu tavsiye edebilirim daha iyi bir hayat için ya zengin olucaz ya da calisicaz daha iyi bir hayat demeyelim çünkü her zaman inişler ve çıkışlar olur bazı seyleri başarmak için çalışmalıyız pes etmeyi düşünme bile 2 bira iç kafan dağılsın

Exercitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aytuğ Zeyrek
Dostum o yaşta yapman gereken kafanda iş belirleyip hayatını ona göre sekillendirmen onun peşinden koşup isin için yaşaman sana şuan sadece bunu tavsiye edebilirim daha iyi bir hayat için ya zengin olucaz ya da calisicaz daha iyi bir hayat demeyelim çünkü her zaman inişler ve çıkışlar olur bazı seyleri başarmak için çalışmalıyız pes etmeyi düşünme bile 2 bira iç kafan dağılsın
Alkol sevmiyorum üzgünüm. Benim başaracak bir şeyim yok. İş oldu diyelim. Hayatim mi değişecek? Benim hayatım hep inişli oldu. Allah bile beni umursamıyordur eminim.

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
alp
Alkol sevmiyorum üzgünüm. Benim başaracak bir şeyim yok. İş oldu diyelim. Hayatim mi değişecek? Benim hayatım hep inişli oldu. Allah bile beni umursamıyordur eminim.
Dindar olmayan bir Müslümanım Allahın kimseyi umursadığını sanmıyorum seni senden başka hiç kimse umursamaz kardeşim başaracak bisey bul başar sonrasına yine beraber karar veririz önce ben bu yaşıma geldim yaşadım büyüdüm bunları başardım diyebilmen Lazım

Exercitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aytuğ Zeyrek
Dindar olmayan bir Müslümanım Allahın kimseyi umursadığını sanmıyorum seni senden başka hiç kimse umursamaz kardeşim başaracak bisey bul başar sonrasına yine beraber karar veririz önce ben bu yaşıma geldim yaşadım büyüdüm bunları başardım diyebilmen Lazım
Başardığım hiç bir şey yok. Tırnaklarımı kesmeyi, yumurta kırmayı, basit ev işlerini bile yapmayı bilmeyen biriyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,741
Üyeler
163,375
Son üye
versatilkullanıcı
Top Bottom