Toygar
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Arkadaşlar hayatım berbat durumda okul hayatım boyunca ne ********** ne de çok zeki biriydim ortalama hep 85 90 arası ortalamaya sahip biriydim ama LGS denilen sınavda matematik bölümünde kodlama hatası yaptım normalde matemataikte 14 12 netim olması gerekirken 2 netim oldu ve böylecek istediğim 440 puanlık liseyi 330 alarak kaçırmış oldum aileme söylicektim ama inanmazlar diye daha da zorlamadım çünkü zaten annemin babamın keyfi yeterince kaçmıştı şimdi gittiğim lise de yine iyi bir lise ama şuan derslerim berbat durumda liseye geçtiğimden beri hiç doğru düzgün ders çalışamadım
biyoloji , fizik , kimyaa , edebiyat , tarih ve matematikte hayatımda ilk defa duyduğum latince kavramlar , bir sürü zor ezberlenmesi öğrenilmesi zor şeyle karşılaştım ne yaparsam eski halime dönebilirim
biyoloji , fizik , kimyaa , edebiyat , tarih ve matematikte hayatımda ilk defa duyduğum latince kavramlar , bir sürü zor ezberlenmesi öğrenilmesi zor şeyle karşılaştım ne yaparsam eski halime dönebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
*arkadaşlar sansürlenen kelime ger*zeklı küfür filan yok *Arkadaşlar hayatım berbat durumda okul hayatım boyunca ne ********** ne de çok zeki biriydim ortalama hep 85 90 arası ortalamaya sahip biriydim ama LGS denilen sınavda matematik bölümünde kodlama hatası yaptım normalde matemataikte 14 12 netim olması gerekirken 2 netim oldu ve böylecek istediğim 440 puanlık liseyi 330 alarak kaçırmış oldum aileme söylicektim ama inanmazlar diye daha da zorlamadım çünkü zaten annemin babamın keyfi yeterince kaçmıştı şimdi gittiğim lise de yine iyi bir lise ama şuan derslerim berbat durumda liseye geçtiğimden beri hiç doğru düzgün ders çalışamadım