Neler Yeni

Hayatım berabat bir durumda

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yo hayır. Tek işin ders çalışmak başka bir şey değil. Hatta en büyük derdin oturup ders yapmak yani. Ev geçindirdiğin yok kira ödemiyorsun fatura ödemiyorsun üstünde büyük bir sorumluluk yok. Yediğin önünde yemediğin ardında. Daha 13-15 yaşında çocuksun. Buna rağmen hayatım berbat diyorsun ne yaşadın da berbat olacak şükret haline ne hayatlar var. Sizleri gördükçe gelecek nesle çok üzülüyorum.
Herkesin sıkıntısı kendine göre.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Herkesin sıkıntısı kendine göre.
Ben sıkıntısı yok demiyorum böyle basit konular için hayatım berbat, of ölmek istiyorum, bu nasıl hayat vb. cümleleri kullanmaları canımı sıkıyor.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,667
İsim
Heath Ledger

kardeşim okumak herkese göre değildir, daha doğrusu herkes okumak zorunda değildir. liseden sonra üniversiteye gideceksin sonra da diplomanı alıp(ki buraya kadar hayatın hep sorunlarla geçecek, hocalar sınavlar vb.) iş aramaya başlayacaksın. anlayacaksın ki zaten herkes üniversiteden mezun olmuş iş arıyor. artık üniversitenin bir anlamı kalmadı. benim sana tavsiyem erken yaşta kendini hobilerine adamak ve o konular üzerine çalışmalar yapmak. emin ol pişman olmayacaksın.

KirliKill

80+ Silver
Arkadaşlar hayatım berbat durumda okul hayatım boyunca ne ********** ne de çok zeki biriydim ortalama hep 85 90 arası ortalamaya sahip biriydim ama LGS denilen sınavda matematik bölümünde kodlama hatası yaptım normalde matemataikte 14 12 netim olması gerekirken 2 netim oldu ve böylecek istediğim 440 puanlık liseyi 330 alarak kaçırmış oldum aileme söylicektim ama inanmazlar diye daha da zorlamadım çünkü zaten annemin babamın keyfi yeterince kaçmıştı şimdi gittiğim lise de yine iyi bir lise ama şuan derslerim berbat durumda liseye geçtiğimden beri hiç doğru düzgün ders çalışamadım
biyoloji , fizik , kimyaa , edebiyat , tarih ve matematikte hayatımda ilk defa duyduğum latince kavramlar , bir sürü zor ezberlenmesi öğrenilmesi zor şeyle karşılaştım ne yaparsam eski halime dönebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

*arkadaşlar sansürlenen kelime ger*zeklı küfür filan yok *
8. sınıfa zor dersen döverim seni. beterin beteri var 9. sınıfım keşke 8 e geri dönsem diyorum

G.P.U

80+ Silver
Unutma gardaşım zeka ne doğuştan gelir ne okulda ölçülür zeka hep çıkmayı bekleyen bir potansiyeldir sadece moralin bozulmuş derslerinw önem veremeşsin lise de ama dert etme dersi zihnini biraz serbest bırak ve moralin düzeldiğinde gene çalışabilirsin dersine sonra universiteye gidebilirsin hem de en iyisinde universiteye gidemezsen de zekanı kullanarak gene bişiler yapabilirsin moralinin bozuk olmasının getirisi yüzünden daha fazla moralini bozarsan bu işin içinden çıkamazsın kötü şans de ve önüne bak sonuçta daha dünyanın sonuna gelmedin değil mi

Toygar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Toygar
Yo hayır. Tek işin ders çalışmak başka bir şey değil. Hatta en büyük derdin oturup ders yapmak yani. Ev geçindirdiğin yok kira ödemiyorsun fatura ödemiyorsun üstünde büyük bir sorumluluk yok. Yediğin önünde yemediğin ardında. Daha 13-15 yaşında çocuksun. Buna rağmen hayatım berbat diyorsun ne yaşadın da berbat olacak şükret haline ne hayatlar var. Sizleri gördükçe gelecek nesle çok üzülüyorum.
haklısın sanırsam

robin

80+ Silver

kardeşim okumak herkese göre değildir, daha doğrusu herkes okumak zorunda değildir. liseden sonra üniversiteye gideceksin sonra da diplomanı alıp(ki buraya kadar hayatın hep sorunlarla geçecek, hocalar sınavlar vb.) iş aramaya başlayacaksın. anlayacaksın ki zaten herkes üniversiteden mezun olmuş iş arıyor. artık üniversitenin bir anlamı kalmadı. benim sana tavsiyem erken yaşta kendini hobilerine adamak ve o konular üzerine çalışmalar yapmak. emin ol pişman olmayacaksın.
dostum yozgat üniversitesi, nişantaşı üniversite falan gidersen tabi işsiz kalırsın. İTÜ, ODTÜ şuan iş imkanı en yükseklerden.

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Neredeyse bir ay geçmiş ne durumdasın. Bir şeyler değişti mi?

dostum yozgat üniversitesi, nişantaşı üniversite falan gidersen tabi işsiz kalırsın. İTÜ, ODTÜ şuan iş imkanı en yükseklerden.
Zaten herkes de oralara gidemediği için dediği doğru çıkıyor.
Ayrıca her geçen gün üniversitenin önemi azalıyor.

robin

80+ Silver
Neredeyse bir ay geçmiş ne durumdasın. Bir şeyler değişti mi?

Zaten herkes de oralara gidemediği için dediği doğru çıkıyor.
Ayrıca her geçen gün üniversitenin önemi azalıyor.
benim fikrim şu; eğer iyi bir üniversite kazanamadıysan veya kapasiten yoksa ki bunun aşağılanacak bir tarafı yok üniversite okumak kişiye daha çok zarar verir.

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
benim fikrim şu; eğer iyi bir üniversite kazanamadıysan veya kapasiten yoksa ki bunun aşağılanacak bir tarafı yok üniversite okumak kişiye daha çok zarar verir.
Ee zaten doğru.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,755
Üyeler
169,616
Son üye
Leonidas81518
Top Bottom