Neler Yeni

Hayatın sonuna geldim galiba.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
3 yıl içinde neyim varsa kaybettim. Önce üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım, Evlenecektim okul ile beraber kız arkadaşım da gitti. Facebook'ta mizah grubumuz vardı arkamdan iş çevirdiler ve dolandırıcı muamelesi gördüm 3 yıl emek verdiğim ortam yıkıldı. 1 yıl eve kapandım daha sonra karşıma birisi çıktı birlikte her şeyi yeniden kurmaya karar vermiştik tekrar dershaneye yazıldık birlikte vakit geçiriyorduk sonra da onun beni para için kullandığını öğrendim, aldattı o da gitti. En son baktım olmuyor akışına bırakmaya karar verdim ve hiçbir şey yapmadım, ta ki sağlığı kaybedene kadar. Bugüne kadar üzüldüğüm her şeyin boş olduğunu sağlığı kaybedince anladım. 24 yaşındayım 5 yaşındaki çocuktan güçsüzüm. Zamanım hastanelerde geçiyor ve iyileşme şansım mucize olmassa yok. Pes etmeli miyim? Hiçbir şeyim kalmadı..

Son düzenleme:

x0lkm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berke Berat
3 yıl içinde neyim varsa kaybettim. Önce üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım, Evlenecektim okul ile beraber kız arkadaşım da gitti. Facebook'ta mizah grubumuz vardı arkamdan iş çevirdiler ve dolandırıcı muamelesi gördüm 3 yıl emek verdiğim ortam yıkıldı. 1 yıl eve kapandım daha sonra karşıma birisi çıktı birlikte her şeyi yeniden kurmaya karar vermiştim tekrar dershaneye yazıldık birlikte vakit geçiriyorduk sonra da onu beni para için kullandığını öğrendim aldattı o da gitti. En son baktım olmuyor akışına bırakmaya karar verdim ve hiçbir şey yapmadım, ta ki sağlığı kaybedene kadar. Bugüne kadar üzüldüğüm her şeyin boş olduğunu sağlığı kaybedince anladım. 24 yaşındayım 5 yaşındaki çocuktan güçsüzüm. Zamanım hastanelerde geçiyor ve iyileşme şansım mucize olmassa yok. Pes etmeli miyim? Hiçbir şeyim kalmadı..

Öncellikle geçmiş olsun ve kesinlikle pes etmemelisin hayata umutlu gözler ile bakmalısın umarımki en yakın sürede sağlığın düzelir.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
3 yıl içinde neyim varsa kaybettim. Önce üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım, Evlenecektim okul ile beraber kız arkadaşım da gitti. Facebook'ta mizah grubumuz vardı arkamdan iş çevirdiler ve dolandırıcı muamelesi gördüm 3 yıl emek verdiğim ortam yıkıldı. 1 yıl eve kapandım daha sonra karşıma birisi çıktı birlikte her şeyi yeniden kurmaya karar vermiştik tekrar dershaneye yazıldık birlikte vakit geçiriyorduk sonra da onu beni para için kullandığını öğrendim aldattı o da gitti. En son baktım olmuyor akışına bırakmaya karar verdim ve hiçbir şey yapmadım, ta ki sağlığı kaybedene kadar. Bugüne kadar üzüldüğüm her şeyin boş olduğunu sağlığı kaybedince anladım. 24 yaşındayım 5 yaşındaki çocuktan güçsüzüm. Zamanım hastanelerde geçiyor ve iyileşme şansım mucize olmassa yok. Pes etmeli miyim? Hiçbir şeyim kalmadı..
Dostum başına böyle şeyler geldiğinde değil, pes ettiğinde kaybedersin, burdan konuşmak kolay ama, yeniden ayağa kalkmayı denemelisin.

Captain Pricee

80+ Bronze
3 yıl içinde neyim varsa kaybettim. Önce üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım, Evlenecektim okul ile beraber kız arkadaşım da gitti. Facebook'ta mizah grubumuz vardı arkamdan iş çevirdiler ve dolandırıcı muamelesi gördüm 3 yıl emek verdiğim ortam yıkıldı. 1 yıl eve kapandım daha sonra karşıma birisi çıktı birlikte her şeyi yeniden kurmaya karar vermiştik tekrar dershaneye yazıldık birlikte vakit geçiriyorduk sonra da onu beni para için kullandığını öğrendim aldattı o da gitti. En son baktım olmuyor akışına bırakmaya karar verdim ve hiçbir şey yapmadım, ta ki sağlığı kaybedene kadar. Bugüne kadar üzüldüğüm her şeyin boş olduğunu sağlığı kaybedince anladım. 24 yaşındayım 5 yaşındaki çocuktan güçsüzüm. Zamanım hastanelerde geçiyor ve iyileşme şansım mucize olmassa yok. Pes etmeli miyim? Hiçbir şeyim kalmadı..
geçmiş olsun çok şey yaşamışsın ne diyeyim devam etmeyi dene illaki güzel şeyler olacaktır

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes güneşlenirken biz hep yağmurda ıslandık..

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Geçmiş olsun dostum. Aydınlık yakındır umarım🙏

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Geçmiş olsun dostum, anlattıkların çok üzücü. Ama savaşmalısın, her zaman bir iyileşme imkanı vardır ve yılmamalısın hele birkaç kansız karaktersizin yaptıkları seni hiç hiç yıldırmamalı. Güçlü ol ve unutma, bir gün öyle veya böyle bu da bitecek. Acil şifalar diliyorum 🙏

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
3 yıl içinde neyim varsa kaybettim. Önce üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım, Evlenecektim okul ile beraber kız arkadaşım da gitti. Facebook'ta mizah grubumuz vardı arkamdan iş çevirdiler ve dolandırıcı muamelesi gördüm 3 yıl emek verdiğim ortam yıkıldı. 1 yıl eve kapandım daha sonra karşıma birisi çıktı birlikte her şeyi yeniden kurmaya karar vermiştik tekrar dershaneye yazıldık birlikte vakit geçiriyorduk sonra da onun beni para için kullandığını öğrendim, aldattı o da gitti. En son baktım olmuyor akışına bırakmaya karar verdim ve hiçbir şey yapmadım, ta ki sağlığı kaybedene kadar. Bugüne kadar üzüldüğüm her şeyin boş olduğunu sağlığı kaybedince anladım. 24 yaşındayım 5 yaşındaki çocuktan güçsüzüm. Zamanım hastanelerde geçiyor ve iyileşme şansım mucize olmassa yok. Pes etmeli miyim? Hiçbir şeyim kalmadı..
Cezaevinde 33 yıl suçsuz yere yatan adam,Cüneyt Arkın'ın geçim sıkıntısından dolayı en sevdiği ablasını kaybedip ,Sansar Salvo 14 yaşında evinden kaçıp sonra sevdiği sevgilisi karnındaki çocuğunu öldürdükten sonra uyuşturucu ve kanser tedavisine girip başarılı olan şuan en sevilen rapçilerinden biri olup hala ayakta kaldıysa sende kalabilirsin.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
250 gram için hayatını sonlandırmana gerek yok allah şifa versin hiçbir zaman pes etme herkesin çok zorlandığı bir dönem olur türkiyedeyiz sonuçta kusursuz bir yaşam kimse yaşamıyor tutun hayata
hocam sonunu tekrar okur musun lütfen en önemli yeri sona bırakmıştım. Asıl konumuz sağlık maalesef

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Asla pes etme. Bunu dinle ve yoluna devam et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Pes edince kaybedersin.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Abi delimisin pes etmek ne ya bak eğer bunlardan tecrübe kazandı isen zaten kaybetmemişsin ama eğer tecrübe kazanmadım diyorsan sana kötü bi haberim var evet keybetmişsin umarım tecrübe kazanmışsındır ve umarım sağlığın yerine gelir sen elinden geleni yap bir gün hepsi geçer yaşayıp deneyim etmiş biri olarak söylüyorum bunu bir gün her şey geçiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,503
Üyeler
166,769
Son üye
bartuozr
Top Bottom