Ben anladımHayattaki amaciniz veya ne istediginizi nasil keşfettiniz veya keşfettiniz mi ?
Yani ne istediğimizi nası anlarız ?
Çok fazla deneyimleme yaparak.Hayattaki amaciniz veya ne istediginizi nasil keşfettiniz veya keşfettiniz mi ?
Hayatta amacım yok 2 gün sonra gidicem zatenHayattaki amaciniz veya ne istediginizi nasil keşfettiniz veya keşfettiniz mi ?
malesef artık ben de dahil her gencin amacı bu ülkeden gitmek oldu...Amacım kendimi kurtarmak eskiden ülkemi kurtarmak istiyordum ama çok cahil var laf anlatılmıyor kimseye
Sen üzülme dostum bizi bu duruma düşürenler üzülsün ben vatanımı sonuna kadar desteklerim türküm, türk olmaktan da gurur duyuyorum ama türkiyede yaşamak gerçekten çok zor ben 16 yaşındayım hadi bu seneyi geç 17 yaşındayım 17 yaşındaki bir genç daha okulu bitmeden gelecek sıkıntısı çekiyorsa baştakilerin suçudur 17 yaşındaki bir genç gidip markete 2 3 canı çektiğini parayı düşünmeden alamıyorsa suç bizde değil onlardamalesef artık ben de dahil her gencin amacı bu ülkeden gitmek oldu...
+3871378132789321879132798321987312798312978Amacım kendimi kurtarmak eskiden ülkemi kurtarmak istiyordum ama çok cahil var laf anlatılmıyor kimseye