Chrollo04
80+ Bronze
ben de ablamın yalancısıyımAnnem öyle demişti diye yazdım yanlış bilgiymiş kb
ben de ablamın yalancısıyımAnnem öyle demişti diye yazdım yanlış bilgiymiş kb
Ergen timeHiç bir şeyden zevk alamıyorum ve daha 15 yaşıma yeni girdim ve saçları dökülmeye başladı her seyi denedim sürekli kendimi mutlu etmeye çalışıyorum olmuyo yeni arkadaşlar ediniyorum ama mutlu olamıyıyorum napıcam brn kafayı yemek üzereyeim
He ya. Moralim çok bozuktu bi ara, G.O.R.A ve A.R.O.G'u tekrar izledim keyfim yerine geldi.Cem yılmaz bi dene çok güzel
Favorimdir
İlgi alanlarını bulmaya çalış.Kendine hobi edin.Bende senin gibiydim ama hobi edninerek bu işi çözdüm.Örnek vermek gerekirse ahşap demir vb işlere ilgim olduğunu gördüm ve ufak çaplı bir atölye kurdum.Oraya gidip bir şeyler yapınca sanki zaman su gibi akıp geçiyor.Hiç bir şeyden zevk alamıyorum ve daha 15 yaşıma yeni girdim ve saçları dökülmeye başladı her seyi denedim sürekli kendimi mutlu etmeye çalışıyorum olmuyo yeni arkadaşlar ediniyorum ama mutlu olamıyıyorum napıcam brn kafayı yemek üzereyeim
senin amacın yok sen kendine bir amaç edinHiç bir şeyden zevk alamıyorum ve daha 15 yaşıma yeni girdim ve saçları dökülmeye başladı her seyi denedim sürekli kendimi mutlu etmeye çalışıyorum olmuyo yeni arkadaşlar ediniyorum ama mutlu olamıyıyorum napıcam brn kafayı yemek üzereyeim