Neler Yeni

Hayattan Bıktım......

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
e bende 15 im neden her şeye gülen biriyim kdlfmbd

Mojo jojo

80+ Silver
Hiç bir şeyden zevk alamıyorum ve daha 15 yaşıma yeni girdim ve saçları dökülmeye başladı her seyi denedim sürekli kendimi mutlu etmeye çalışıyorum olmuyo yeni arkadaşlar ediniyorum ama mutlu olamıyıyorum napıcam brn kafayı yemek üzereyeim
Ergen time

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
15 Yaşında ne yaşadın da bıktın hayattan ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana bi Prozac lazım.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Hiç bir şeyden zevk alamıyorum ve daha 15 yaşıma yeni girdim ve saçları dökülmeye başladı her seyi denedim sürekli kendimi mutlu etmeye çalışıyorum olmuyo yeni arkadaşlar ediniyorum ama mutlu olamıyıyorum napıcam brn kafayı yemek üzereyeim
İlgi alanlarını bulmaya çalış.Kendine hobi edin.Bende senin gibiydim ama hobi edninerek bu işi çözdüm.Örnek vermek gerekirse ahşap demir vb işlere ilgim olduğunu gördüm ve ufak çaplı bir atölye kurdum.Oraya gidip bir şeyler yapınca sanki zaman su gibi akıp geçiyor.

Zırto

80+ Bronze
Al eline çekirdek kola git sahile bı güzel ağla

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Cem Yılmaz
Aykut Elmas
Tunca Arslan
Bunları izle hayat güzelleşiyor :)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Beyninizde "hayattan bıktım" derseniz zaten öyle işlemeye devam eder. Böyle şeyler tamamen ergenlerin yaptığı durumlar. Kitap okuyun, maskenizi takıp dolaşın.

15 yaşında hayattan bıktım nedir? Üzerinizde evinize para getirme sorumluluğu var mı şu an? Sanırım yok. Şu an sadece tek yük ders çalışıp istediğiniz bölümün en iyi üniversitesine gitmek.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Zaten ne yaparsan yap mutsuz olmaya devam ediceksin.Çünkü kafanda böyle programlamışsın. İşin aslı sen mutlu olmak istemiyorsun.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
senin amacın yok sen kendine bir amaç edin

Top Bottom