baba sen böyle gide gide evi arabayı dizeceksin hepara kzanıyosan zevk alırsın. ben kazanıyom alıyom zevk (yiğit akü)
imkani yok kanka bi ip 11 alacam diye gobegim catladibaba sen böyle gide gide evi arabayı dizeceksin he
allah allahben zevk alıyom sorun sende
dayı kazanıyoruz da bişeyi elde edince kolay sıkılıyompara kzanıyosan zevk alırsın. ben kazanıyom alıyom zevk (yiğit akü)
yokSıkıldıysan intihar et o zaman.
oku iş sahibi ol evlen öl mükemmelZevk almıyorsan bi hayat amacın yoktur
asosyal olmaya calis kanka gezmek tozmak sacma gelecegi icin asosyal olmaktan zevk alirsin. asosyal ol derken anime izle demiyom ha yablis anlasilmasinallah allah
Mesaj otomatik birleştirildi:
dayı kazanıyoruz da bişeyi elde edince kolay sıkılıyom
yok
oku iş sahibi ol evlen öl mükemmel
usta sen basarısız oluyorsan sistemi suclayamazsın herkesle aynı duzene konumlandırdıysan kendini daha bir sey yapmadan zaten bir sey olmaz. Hayat amacların vardır is fikirlerin vardir spor amacların vardır kendini gelistirirsin sosyal cevren mukemmel olur ortamlarda takılır eglenirsin tatillere gidersin sıkıcı olmazallah allah
dayı kazanıyoruz da bişeyi elde edince kolay sıkılıyom
yok
oku iş sahibi ol evlen öl mükemmel
bu hayat bitik ve kendimi öldürmek istiyorum hayali klübüme katılabilirsin.beyler cidden soruyom şu hayattan zevk alıyonuz mu hergün aynı iş aktivite falan tadı kaçtı bu hayatın artık
sistemin kendisi sıkıcı herkes npc gibi sende npc olmussunusta sen basarısız oluyorsan sistemi suclayamazsın herkesle aynı duzene konumlandırdıysan kendini daha bir sey yapmadan zaten bir sey olmaz. Hayat amacların vardır is fikirlerin vardir spor amacların vardır kendini gelistirirsin sosyal cevren mukemmel olur ortamlarda takılır eglenirsin tatillere gidersin sıkıcı olmaz
ölecez mi nolcak dayı cıkıs yokbu hayat bitik ve kendimi öldürmek istiyorum hayali klübüme katılabilirsin.
Ama çıkış yapmıyoruz girişi var çıkışı yok
asosyal de olunmuyo ki su oyun fiyatlarına bak dc de eskisi gibi degil ne kadar kara mizahcı varsa toplanmısasosyal olmaya calis kanka gezmek tozmak sacma gelecegi icin asosyal olmaktan zevk alirsin. asosyal ol derken anime izle demiyom ha yablis anlasilmasin
evde otur oyun oyna film izle youtube forumda takil. benim gunluk rutin valla