hayattan cidden zevk alan var mı

sistemin kendisi sıkıcı herkes npc gibi sende npc olmussun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ölecez mi nolcak dayı cıkıs yok

asosyal de olunmuyo ki su oyun fiyatlarına bak dc de eskisi gibi degil ne kadar kara mizahcı varsa toplanmıs
kanka pahali oyunlari da torrentten indiriver at bi bakiyim hesabina

3 ay sonra askere gidecem diye İstanbul'da 1 hafta günlük işlerde çalışıp 1-1,5 hafta il il geziyorum. Bu aralar gayet zevkli anlık Karaman'dayim eve misafir oldum kahvaltımı yaptım birazdan gezmek için yola çıkacam. Bu şekilde bir amaç olduğunda gayet zevk alınıyor sabah seni yataktan kalkmak için ne motive ediyor o önemli

3 ay sonra askere gidecem diye İstanbul'da 1 hafta günlük işlerde çalışıp 1-1,5 hafta il il geziyorum. Bu aralar gayet zevkli anlık Karaman'dayim eve misafir oldum kahvaltımı yaptım birazdan gezmek için yola çıkacam. Bu şekilde bir amaç olduğunda gayet zevk alınıyor sabah seni yataktan kalkmak için ne motive ediyor o önemli
spordan baska zevk veren yok

allah allah

dayı kazanıyoruz da bişeyi elde edince kolay sıkılıyom

yok

oku iş sahibi ol evlen öl mükemmel
Oku iş sahibi ol evlen çocuk yap öl sıralamayı bozma

Eskiden alıyordum. Şu an aldığım söylenemez daha durgunum nedense .🙂

İçinde bulunduğun düzen ekonomik bağımsızlığını elde edene kadar bu şekilde yaşaman için zorluyor. Ama hayattan zevk almaktan bakşka da çaren yok, istersen bunalıma gir her şey daha kötüye gider başka da bir şey olmaz

sistemin kendisi sıkıcı herkes npc gibi sende npc olmussun

ölecez mi nolcak dayı cıkıs yok

asosyal de olunmuyo ki su oyun fiyatlarına bak dc de eskisi gibi degil ne kadar kara mizahcı varsa toplanmıs
yok çıkış için bana faks yollaman gerek ve bende 1-faks yok 2-olsa gene iptal etmem canım isterse(Belki)

Günde 7-8 saat telefona gir çok anlamlı oluyor hayatın. Şaka bi yana şuan kafayı yedim üşengeçlikten ölüyorum.

Geri