Neler Yeni

hayattan cidden zevk alan var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan DÜNDAR
beyler cidden soruyom şu hayattan zevk alıyonuz mu hergün aynı iş aktivite falan tadı kaçtı bu hayatın artık
yaşım 19 her gün 12 saatlik işe gidip geliyorum yolla beraber 14 saat. bela okuyarak yapıyorum her işi. yaşanacak hayat değil. aile sorunları, maddi, manevi, psikolojik, fiziksel hiç bir şey doğru dürüst gitmiyor.

Sero55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeref soylu
beyler cidden soruyom şu hayattan zevk alıyonuz mu hergün aynı iş aktivite falan tadı kaçtı bu hayatın artık
Her zaman zevk alman gerekmez zaten tek amaç zevk almak olmamalı sorumluluk bir hedef belirle kendine gerçekleşirse başka bir hedef huzur olsun yeter yoksa nefis zevke doymuyor

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
ibrahim demir
valla gram zevk almıyorum
yüksek maddiyatı da gördüm
düşük maddiyatı da gördüm
hiç birinde mutlu değilim istediğim her şeyi alıyorum yine mutlu değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kısır döngü gibi sanki offfffffffffffffffffff

bir film düşünün senaryosu yazılmış . yönetmen onayı vermiş . çekimlere başlanmış . baş rol biz . gideceğimiz her yol yazılmış . her yaşımız sezon finali . ölümümüz final başlattılar filmi bizde oynuyoruz

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
valla gram zevk almıyorum
yüksek maddiyatı da gördüm
düşük maddiyatı da gördüm
hiç birinde mutlu değilim istediğim her şeyi alıyorum yine mutlu değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kısır döngü gibi sanki offfffffffffffffffffff

bir film düşünün senaryosu yazılmış . yönetmen onayı vermiş . çekimlere başlanmış . baş rol biz . gideceğimiz her yol yazılmış . her yaşımız sezon finali . ölümümüz final başlattılar filmi bizde oynuyoruz
ben bu hayatın simulasyon oldugunu düşünüyorum çok tesadüf yaşadım gerçekliği kalmamış gibi ya

whoxxer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Whoxxer
İlgilendiği Kategoriler
Donanım
Bence evlenmeyi dene. Bak her gün nasıl başka bir dünyaya uyanıyorsun tek can hakkıyla :)

Top Bottom