17IMMOBILE17
80+
Sevgili hocalarım bugün size derdimi anlatmak istedim umarım beni anlarsınız.Ben artık çok sıkıldım hocalarım,hayattan,okuldan,evden herşeyden bu hayatta niçin yaşıyorum? Niye ya? Hangi amaç için? Ne için ben anlamak istiyorum artık.Şu sınavlar çok moralimi bozdu zaten keşke şu öleceğim vakit bir an önce gelse de gerçek hayata kavuşabilsem hocalarım.Bu sınavlar en büyük derdim en büyük sıkıntım.Gerçekten 13 Yaşında bir çocuk olarak yaşamak,büyümek istemiyorum ölmek istiyorum.Çünkü bu hayatta hiçbir amacım yok daha fazla durmaya da gerek yok keşke ölsem.Sınav notlarını görünce ailemin vereceği tepki büyük ihtimalle çok kötü olacağı için daha da çok sıkıntım olacak.Keşke ölmenin yolu olsada gebersem çünkü daha fazla yaşamak istemiyorum.LGS var YKS saçma saçma,sınav ülkesi resmen Türkiye değil Sınavistan yapsak daha doğru olur bence ülke adını Liseye girmek için Sınav,Takdir gelmesi için sınav,Devlette çalışmak için KPSS,Yurt dışına gitmek için Yabancı Dil Belgesi belge için SINAV! Yeter be.Ölsek daha iyidir ya.Hiç çalışmadan zengin olanlar var ama çalışıp ta hiç zenginliği rüyasında göremeyen işsizler var.
Ah hocalarım çok sıkıldım.Sınav görmek istemiyorum artık Ders görmek istemiyorum artık tekrar söylüyorum ama keşke ölmenin yolu olsa ya.Sadece Ders ya da Sınav için değil.Ailemizin bizi Ders notlarımıza göre sevmesinden dolayı.Yeter be o kağıt parçası evlat sevgisini belirliyorsa diyecek hiçbir şey bulamıyorum lanet olsun ki Sayısal'ı çalışıyorum ama Anlamıyorum YAPAMIYORUM! Herkes herşeyi yapmak zorunda mı hocalarım? Ben çok sıkıldım...
Ah hocalarım çok sıkıldım.Sınav görmek istemiyorum artık Ders görmek istemiyorum artık tekrar söylüyorum ama keşke ölmenin yolu olsa ya.Sadece Ders ya da Sınav için değil.Ailemizin bizi Ders notlarımıza göre sevmesinden dolayı.Yeter be o kağıt parçası evlat sevgisini belirliyorsa diyecek hiçbir şey bulamıyorum lanet olsun ki Sayısal'ı çalışıyorum ama Anlamıyorum YAPAMIYORUM! Herkes herşeyi yapmak zorunda mı hocalarım? Ben çok sıkıldım...