Hayattan keyif alamıyorum

Dolar Bey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,218
Tek zevk aldığım yer forum oldu artık oyun oynamak (hayatım boyunca yaklaşık 50-60 tane oyun oynamışımdır oyun önermeyin) bile vezk vermemeye başladı ders yapmak geçen haftaya kadar zevk veriyordu çalışkandım aslında ama bazı insanların çalışmadan yüksek not alması ve tembel kişilerin çok iyi bilgisayar veya ps'si falan olması beni derslerden bıktırdı ve karşılığını alamıyorum aklımda kalıyor sadece.
Dışarı çıksam yapacak şey yok evde hobi bulamıyorum (okulum sayesinde en az 5 sporun kursuna gittim)
Yani hayattan tek zevk aldığım şey forumda takılmak oldu.
Ne yapmam lazım ?
Varmı öneriniz ?

knk eğer maddi sorun yoksa atölye malzemeleri al onlara sar ben öyle yapıyorum eve lehim makinesi falan aldım letgodan ucuza telefon bulursam alıp onu tamir etmeyi denicem belki eğlenceli olur diye.
Tek zevk aldığım yer forum oldu artık oyun oynamak (hayatım boyunca yaklaşık 50-60 tane oyun oynamışımdır oyun önermeyin) bile vezk vermemeye başladı ders yapmak geçen haftaya kadar zevk veriyordu çalışkandım aslında ama bazı insanların çalışmadan yüksek not alması ve tembel kişilerin çok iyi bilgisayar veya ps'si falan olması beni derslerden bıktırdı ve karşılığını alamıyorum aklımda kalıyor sadece.
Dışarı çıksam yapacak şey yok evde hobi bulamıyorum (okulum sayesinde en az 5 sporun kursuna gittim)
Yani hayattan tek zevk aldığım şey forumda takılmak oldu.
Ne yapmam lazım ?
Varmı öneriniz ?

Hayatın kronik sorunu. Bende almıyorum.

Mesela küçük ben buna his yada koku, tat diye birşeyim vardı bulunduğum ortama, oynadığım oyuna göre ayrı tatlar ayrı hisler vardı ama ne olduysa artık o gitti hiçbirşey hissetmiyorum

Şu ya şu
Screenshot_nissan_skyline_r34_v-specperformance_ks_highlands_14-2-121-22-7-33.jpg

Bununla uğraşıyordum

Mesela küçük ben buna his yada koku, tat diye birşeyim vardı bulunduğum ortama, oynadığım oyuna göre ayrı tatlar ayrı hisler vardı ama ne olduysa artık o gitti hiçbirşey hissetmiyorum
Aslında öyle bişey var yatağa geçince film izleme isteği geliyor salona gidince instagrama girme isteği mutfakta yemek
B-bi dakika yemek yemekten zevk aldığımı hatırladım ama obez olurum boşver
Post automatically merged:

Şu ya şuAlıntıyı görüntüle
Bununla uğraşıyordum
Güzel yapmışsın işte nolduki ?

zula çar kas (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,362
Üyeler
191,078