Neler Yeni

Hayattan zevk almıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ümitsiz
Başlıkta da yazdığım gibi artık hayattan zevk almıyorum 11. Sınıfa gidiyorum, belki bu yaşta ne bu dert vs diyebilirsiniz ama artık gerçekten çok bunaldım. İstediğim şeylerin büyük çoğunluğuna sahibim bundan 2 yıl önce bilgisayar almayı çok istiyordum. Şuan istediğim bilgisayara sahibim ama hiç zevk almıyorum. Sadece bilgisayar da değil arkadaş ortamında vs fazla bulunmayı konuşmayı seven biri değilim asosyal de değilim ama genel olarak sevmiyorum arkadaş ortamı vs. Okulda hiç enerjik değilim. Artık 11. Sınıfım derslerime odaklanmam lazm diyorum ama ne çalışmak istiyorum ne de sevdiğim şeyleri artık yapmak istiyorum. 9. Sınıfta bilgisayar alacağım umuduyla derslerime çok ağırlık veriyordum ve bu durumdan çok da menundum. Ama artık hiç bir şey yapasım yok gezesim yok eskiden hoşuma giden şeyleri yapasım yok uyuyasım yok ders çalışasım yok sevgili işi vs hiç aram olmaz olmasını da istemem ztn. Dediğim gibi eskiden benim gibi bu durumda olup bu lanet histen nasıl kurulabileceğim konusunda yardım edebilecek olan varmı.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,582
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Herkes seninle aynı durumda, sadece bu durumun yeni farkına vardın. Daha yolun başındayız hepimize geçmiş olsun.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,582
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Yani mutlu olmaya çalışın demekden başka bir şey elimden gelmez. Mesela genel de insanlar ekonomiyi dert ediyorlar sürekli. Bırakın ya. Takmayın kafanıza kötü şeyleri. Seni mutlu edebilecek şeyler yapmaya çalış. Mesela çok asosyal değilim diyosun, Bi ara konuş, arkadaşlarınla avm de bulunun. Bi filme gidin (korku falan olmasın) böyle duygulara kapıldığın anlarda kendince tatil yapmaya falan çalış😄 . Yani gez dolaş, belki bir veya bir kaç günlüğüne dersleri kafana takma. Ailenle olan ilişkini arttır. Hayat güzel. Yapılacak çok şey var. Bak 1 sene sonra ünisin. Zaten ondan sonra okul bitecek. Telefonla falan fazla vakit geçirmemeye çalış. Sanmaki tek sen bu duygudasın 🙂

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hepimiz aynı durumdan müzdaribiz maalesef

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
11. Sınıfa giden adam bunları diyorsa gerçekten bitmişiz. 11. Sınıfı geçtim. Orta okuldaki adam ekonomi muhabbeti yapıyor. Ben o yaşta ekonomi nedir bilmezdim. 11. Sınıf zamanlarını hatırlıyorum bir kaygım yoktu. Harçlığım vardı istediğimi alıyordum alım gücüm vardı. Şimdiki gençler çok yanlış zamanda doğdu.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
11. Sınıfa giden adam bunları diyorsa gerçekten bitmişiz. 11. Sınıfı geçtim. Orta okuldaki adam ekonomi muhabbeti yapıyor. Ben o yaşta ekonomi nedir bilmezdim. 11. Sınıf zamanlarını hatırlıyorum bir kaygım yoktu. Harçlığım vardı istediğimi alıyordum alım gücüm vardı. Şimdiki gençler çok yanlış zamanda doğdu.
Sizin zamanınınzda okumayı çok isterdim

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Başlıkta da yazdığım gibi artık hayattan zevk almıyorum 11. Sınıfa gidiyorum, belki bu yaşta ne bu dert vs diyebilirsiniz ama artık gerçekten çok bunaldım. İstediğim şeylerin büyük çoğunluğuna sahibim bundan 2 yıl önce bilgisayar almayı çok istiyordum. Şuan istediğim bilgisayara sahibim ama hiç zevk almıyorum. Sadece bilgisayar da değil arkadaş ortamında vs fazla bulunmayı konuşmayı seven biri değilim asosyal de değilim ama genel olarak sevmiyorum arkadaş ortamı vs. Okulda hiç enerjik değilim. Artık 11. Sınıfım derslerime odaklanmam lazm diyorum ama ne çalışmak istiyorum ne de sevdiğim şeyleri artık yapmak istiyorum. 9. Sınıfta bilgisayar alacağım umuduyla derslerime çok ağırlık veriyordum ve bu durumdan çok da menundum. Ama artık hiç bir şey yapasım yok gezesim yok eskiden hoşuma giden şeyleri yapasım yok uyuyasım yok ders çalışasım yok sevgili işi vs hiç aram olmaz olmasını da istemem ztn. Dediğim gibi eskiden benim gibi bu durumda olup bu lanet histen nasıl kurulabileceğim konusunda yardım edebilecek olan varmı.
Aga yanliz degilsin cogu genc artik bu duruma yavas yavas geliyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sizin zamanınınzda okumayı çok isterdim
Bizim zamanda (lise) dolar 2.20 falandı. En kral MSI laptop 3-4k falandı. Ne bileyim dışarda yemek yiyorduk deli gibi doyuyorduk 10 lira hesap ödeyip çıkıyorduk. Çok güzeldi ya. Gidiyorduk kafeye okey tavla derken akşam ediyorduk. Çay 1 TL falan. İçtiğimizin haddi hesabı yok 15-20 TL verip çıkıyorduk. Ne günlerdi ya. Turizm canlıydı doluydu. Tek derdimiz ders çalışmaktı. Siyaset bu kadar konuşulmuyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatırlıyorum o zamanın en canavar ekran kartı GTX 690 çıkmıştı yani şu anın 3080ti gibi düşünün 2,5k mı neydi öyle bir fiyatı vardı.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@Kamina Ben valla anlamadım. 2015'den sonra rahat harcayamamaya başladım. Ekonomik kısıtlığım vardı.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
@Kamina Ben valla anlamadım. 2015'den sonra rahat harcayamamaya başladım. Ekonomik kısıtlığım vardı.
10 yaşında bir çocuğun ekonomik özgürlüğü olmaz zaten. Ailesi ne verdiyse onu harcamak zorunda. Ben 2013'de 16-17 yaşındaydım. Yazları çalışırdım kışın yerdim parayı. İyi para kaldırırdım. Dedim ya turizm canlı diye. Canlı müşteri geliyordu bizde canlı parayı kapıyorduk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Klasik Türk genç.

Top Bottom