Ümitsiz1970
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Ümitsiz
Başlıkta da yazdığım gibi artık hayattan zevk almıyorum 11. Sınıfa gidiyorum, belki bu yaşta ne bu dert vs diyebilirsiniz ama artık gerçekten çok bunaldım. İstediğim şeylerin büyük çoğunluğuna sahibim bundan 2 yıl önce bilgisayar almayı çok istiyordum. Şuan istediğim bilgisayara sahibim ama hiç zevk almıyorum. Sadece bilgisayar da değil arkadaş ortamında vs fazla bulunmayı konuşmayı seven biri değilim asosyal de değilim ama genel olarak sevmiyorum arkadaş ortamı vs. Okulda hiç enerjik değilim. Artık 11. Sınıfım derslerime odaklanmam lazm diyorum ama ne çalışmak istiyorum ne de sevdiğim şeyleri artık yapmak istiyorum. 9. Sınıfta bilgisayar alacağım umuduyla derslerime çok ağırlık veriyordum ve bu durumdan çok da menundum. Ama artık hiç bir şey yapasım yok gezesim yok eskiden hoşuma giden şeyleri yapasım yok uyuyasım yok ders çalışasım yok sevgili işi vs hiç aram olmaz olmasını da istemem ztn. Dediğim gibi eskiden benim gibi bu durumda olup bu lanet histen nasıl kurulabileceğim konusunda yardım edebilecek olan varmı.